Experiențe împreună.
You are here:

Ioan Andone a răbufnit la adresa jucătorilor lui Dinamo: "Nu au valoare! Asta e realitatea". Declaraţii dure făcute de managerul de la Voluntari

Ioan Andone a răbufnit la adresa jucătorilor lui Dinamo: "Nu au valoare! Asta e realitatea". Declaraţii dure făcute de managerul de la Voluntari

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut un nou meci în play-out, scor 0-1, în faţa celor de la FC Voluntari, iar acum echipa pregătită de Adrian Mihalcea este pe ultimul loc în play-out, cu înfrângeri pe linie în cele patru etape disputate.

"Dinamo este într-o situaţie extrem de dificilă, se vorbeşte de rerogradare, dar totul ţine de jucători, de antrenor, pentru că ar fi o tragedie ca Dinamo să retrogradeze. Dar play-out-ul este foarte dificil şi trebuie să câştige un prim meci ca să poată să aibă entuziasm, să aibă încredere, altfel jucătorii nu arată deloc bine.

I-am văzut şi în meciul cu noi, cu Voluntari, i-am văzut şi în meciul cu Steaua. Când pierzi un meci, nu poţi să te bucuri să zici că ai jucat mai bine decât cu Steaua. Nu poţi, nu poţi. Ai pierdut meciul, cum adică l-ai jucat mai bine decât pe cel cu Steaua. Asta să te satisfacă? Nu, e prea puţin pentru Dinamo.

Nu ştiam cu ce echipă să ţin. Eu sunt la Voluntari de doi ani zile, mă bucură evoluţia Voluntariului. Mihai Teja a adus entuziasm, a adus o competiţie între posturi, e rivalitate, avem un lot stabil. Eu zic că acum ne-am fi putut bate la play-off, dar e prea târziu. Revenind la Dinamo, acum este foarte important antrenorul, strategia lui, cum face să îi stimuleze pe jucători ca fiecare să dea totul şi să joace cu inima.

Un jucător la Dinamo nu poate să facă asemenea greşeli individuale cum au făcut toţi în aceste meciuri. În primul şi în primul rând, se spune că antrenorul e vinovat, că e de vină Bălănescu, că e de vină Negoiţă, nu, de vină sunt jucătorii! Şi sunt de vină cei care i-au adus. La selecţie e cea mai mare greşeală. Sunt mulţi jucători care nu merită să fie acolo, să îmbrace acel tricou. Nu merită! Mai mult de jumătate.

Asta e o scuză că nu şi-au luat banii. Nu au valoare! Asta e realitatea" , a declarat Ioan Andone la Look Sport LIVE.

viewscnt
Articole similare