Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a reacţionat după haosul de la Dinamo. ”Debandadă, e debandadă! Îi va fi greu şi lui Dusan Uhrin!”

Ioan Andone a reacţionat după haosul de la Dinamo. ”Debandadă, e debandadă! Îi va fi greu şi lui Dusan Uhrin!”
Comentarii

Flavius Stoican va pleca, în cele din urmă, de la Dinamo, chiar dacă jucătorii au intervenit pentru ca antrenorul să fie păstrat.

Iuliu Mureşan i-a acceptat demisia lui Stoican, omul pe care l-a adus în locul lui Mircea Rednic pentru a redresa "corabia" din Ştefan cel Mare. Ioan Andone a făcut o scurtă analiză a situaţiei actuale din Ştefan cel Mare. 

Fostul antrenor din Liga 1 este dezamăgit de situaţia dezorganizată în care a ajuns clubul şi consideră că Dusan Uhrin, antrenor care ar urma să se întoarca la club, nu o poate salva  pe Dinamo de retrogradare. 

”Debandadă, e debandadă! Îi va fi greu şi lui Dusan Uhrin!”

”Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin şi data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă şi el cu cine să lucreze. 

Ce să facă şi ei... caută toate soluţiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reuşească asta. E diferenţă prea mare. Nu mai ştiu să câştige, nu mai reuşesc să înlănţuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu şi lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi şi un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj»)  M-aş bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a declarat Andone pentru GSP.

Fanii îl voiau plecat pe Stoican, jucătorii i-au ţinut partea

Iuliu Mureşan a mers, marţi, la baza de pregătire de la Săftica, iar în urma discuţiei cu Torje, Răuţă şi Matei, reprezentanţii fotbaliştilor, a luat decizia de a-l păstra pe Flavius Stoican şi la meciul cu Rapid.

Decizia schimbării antrenorului a venit din partea reprezentanţilor DDB, însă fotbaliştii dinamovişti le-au explicat acestora că o eventuală modificare pe banca tehnică n-ar fi benefică pentru evoluţiile următoare.

Cum Uhrin era marele favorit să preia echipa, iar din lotul lui Dinamo pregătit de antrenorul ceh în urmă cu un an au mai rămas doar trei jucători, o eventuală demitere a lui Flavius Stoican ar fi stricat toate planurile tactice chiar înaintea unei partide extrem de importante cu Rapid. Astfel, antrenorul de 45 de ani va mai sta pe banca lui Dinamo cel puţin până la partida cu giuleştenii, programată duminică.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-ioan andone 

viewscnt
Articole similare