Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, atac direct la Gigi Becali după acuzaţiile de blat! ”CFR nu a fost prinsă cu nicio valiză! E distrus când vede că pierde puncte cu echipe mai mici!”

Ioan Andone, atac direct la Gigi Becali după acuzaţiile de blat! ”CFR nu a fost prinsă cu nicio valiză! E distrus când vede că pierde puncte cu echipe mai mici!”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone, oficialul de la FC Voluntari, a răspuns acuzaţiilor de blat, făcute de către Gigi Becali.

Patronul de la FCSB, l-a acuzat pe Ştefan Stoica, fost antrenor la Gloria Buzău, că ar fi vândut meciul din sezonul 2007-2008, în urma căruia roş-albaştrii au pierdut titlul în Liga 1, în favoarea lui CFR Cluj. 

Acum 13 ani, echipa lui Becali a pierdut titlul în Liga 1, după ce Romeo Bunică, fotbalistul Gloriei Buzău, a înscris golul egalizator, în prelungiri, contra FCSB-ului. Gloria Buzău era numită în acel moment echipa secundă a lui Becali, iar clubul ar fi trebuit să îi vândă meciul FCSB-ului, dar, de fapt, a încurcat-o. 

Gigi Becali l-a acuzat pe Ştefan Stoica, antrenorul de la Buzău de atunci, că ar fi vândut meciul ardelenilor, care erau pregătiţi la acel moment de către Ioan Andone. 

Oficialul de la Voluntari l-a atacat pe Becali şi a spus că e distrus atunci când pierde puncte cu echipe mici. 

”Sunt uluit de cele declarate de Gigi Becali. Eu sunt prieten cu el, iar el m-a sunat de o grămadă de ori şi am tot vorbit şi cu diferite ocazii în aceşti ani, dar niciodată în viaţa lui Gigi nu mi-a reproşat aşa ceva. Nu ştiu ce naiba l-a apucat să vorbească aşa aiurea în tramvai.

Fane Stoica nu a avut nicio primă de la noi, iar CFR nu a fost prinsă cu nicio valiză pentru că nu a existat aşa ceva. Eu cu Fane Stoica am lucrat doar la Omonia, pentru că aveam nevoie de el, deoarece Fane ştia limba greacă. Nici nu am numărul de telefon al lui Fane Stoica şi nici nu mai ştiu de câţi ani nu am vorbit cu el.

Gigi vorbeşte acum prostii cât casa de mari. El e în luptă tot cu CFR şi e distrus când vede că pierde puncte cu echipe mai mici. Eu l-am considerat pe Gigi un om cu capul pe umeri, dar văd cu o ia razna cu scenariile astea. Să se uite în curtea lui, nu să caute tot felul de lucruri aiurea”, a spus Ioan Andone, pentru ProSport

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare