Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone consideră că Dinamo poate trece cu bine de baraj! ”E complicat, dar sunt favoriţi!” EXCLUSIV

Ioan Andone consideră că Dinamo poate trece cu bine de baraj! ”E complicat, dar sunt favoriţi!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone a vorbit, în exclusivitate, pentru OrangeSport, despre situaţia dificilă de la Dinamo.

Dinamo va juca barajul pentru rămânerea în primul eşalon al fotbalului românesc. Echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 14, cu 3 etape înainte de finalul play-out-ului.

Băieţii lui Uhrin au şanse minime să urce pe locul 13, care este ocupat în prezent de Chindia Târgovişte. Echipa lui Emil Săndoi are 6 puncte avans peste Dinamo. La baraj, Dinamo ar urma să se dueleze cu ocupanta locului 3 din Liga 2. Această poziţie este ocupată de FC Hermannstadt, care a fost depăşită de U Cluj, după victoria ardelenilor în faţa celor de la Petrolul, scor 3-1. 

Ioan Andone a vorbit despre situaţia dificilă de la Dinamo. Fostul antrenor din Liga 1 consideră că situaţia la baraj este destul de complicată, cu toate acestea, Andone o vede în continuare fovorită pe echipa din Ştefan cel Mare la baraj. 

”E complicat, dar sunt favoriţi!”

”Nu ştiu, situaţie extrem de încurcată din ce am văzut. Din ce joacă echipele de Liga 2, cu care poate să joace, nişte echipe obişnuite să câştige, că de aia se bat la primele două locuri, să promoveze direct, cele de pe locurile 3-4 vor fi o problemă pentru Dinamo. Dacă nu va câştiga în meciurile astea, care nu ştiu... e complicat, dar tot favorită va rămâne Dinamo.

Bine, Uhrin este un antrenor foarte bun, am mare încredre în Uhrin. Eu cred că nici jucătorilor care au mai trecut pe la Dinamo nu le convine situaţia. Mă refer aici la Torje, la Filip, la Cosmin Matei. Jucători care au mai fost pe la Dinamo.

Să îşi schimbe atitudinea, să fie mai mult unul pentru altul şi cred că la baraj să se mobilizeze echipa. Că tu ca antrenor le spui tot, pregăteşti jocul, dar pe teren rămân jucătorii şi să poată să dea totul. Pentru cei mici, pentru străini, le spune: domne, e o ruşine pentru Dinamo să retrogradeze. Eu cred că s-ar putea mobiliza şi să fie favorită la baraj”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo-ioan andone-liga 1 

viewscnt
Articole similare