Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone crede că Dan Petrescu era cel mai îndreptăţit să fie selecţionerul României

Ioan Andone crede că Dan Petrescu era cel mai îndreptăţit să fie selecţionerul României

Fotbal

Comentarii

Deşi e de părere că echipa naţională s-a schimbat în bine odată cu venirea lui Contra, Ioan Andone crede că Dan Petrescu ar fi fost omul potrivit pentru reconstrucţie

Invitat în studioul emisiunii Sport Report, Ioan Andone a comentat pe marginea schimbării de antrenor a naţionalei României. Fostul antrenor al ”câinilor” e de părere că Dan Petrescu ar fi fost soluţia perfectă, însă remarcă îmbunătăţirile aduse de Contra.

”Dintre toate opţiunile care au fost, Dan Petrescu era cel mai îndreptăţit să fie selecţioner! A confirmat peste tot! Şi la Urziceni şi în Rusia... Ar fi meritat să conducă naţionala! Dar, poate va fi cu noroc cu Contra. Oricum, echipa naţională este mult schimbată în bine acum. Cînd eram cu Daum eram învinşi înainte să începem partida. Şi discursul lui era unul negativ. Se plângea mereu că nu avem jucători sau că suntem în lumea a treia a fotbalului. Contra a venit cu un discurs pozitiv şi a schimbat în bine faţa naţionalei. Sunt convins că va avea rezultate bune în cele două amicale”, a declarat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaioan andonecosmin contradan petrescucristoph daumsport report 

viewscnt
Articole similare