Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, despre secretul Voluntariului în 2020: "Cine se aştepta să facem 12 puncte? Neaşteptat, dar meritat!"

Ioan Andone, despre secretul Voluntariului în 2020: "Cine se aştepta să facem 12 puncte? Neaşteptat, dar meritat!"

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul general al echipei FC Voluntari, a mărturisit că nu se aştepta ca ilfovenii să adune 12 puncte în 2020 şi a dezvăluit secretele succeselor pe linie: venirea lui Mihai Teja şi faptul că jucătorii au respectat cerinţele noului antrenor.

FC Voluntari are patru victorii în primele patru etape din 2020, lăsând la o parte restanţa cu FCSB, în care echipa lui Mihai Teja a cedat la limită, 1-2. Viitorul, adversara de sâmbătă a Voluntariului, traversează, în schimb, o perioadă mai puţin bună.

"Ceva la Viitorul s-a întâmplat. Pentru că au echipă bună, la fel de bună ca în ceilalţi ani, cred că sigur Gică Hagi va face o analiză şi va vedea unde şi cum a greşit. E adevărat că şi vânzarea de jucători poate să fie unul dintre motive dar Viitorul avea valoare să fie în play-off.

Neaşteptat, dar meritat. Neaşteptat, realitatea asta este, cine se aştepta ca tu într-un tur întreg, 80-90% din campionat ai făcut 8 puncte, iar acum am reuşit 12. Bravo lui Mihai, bravo jucătorilor că au înţeles ceea ce le cere şi mă bucur că avem acum speranţe de salvare", a declarat Ioan Andone", a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

FC Viitorul - FC Voluntari LIVE VIDEO, sâmbătă, ora 17:30, la Telekom Sport 1

FC Viitorul - FC Voluntari este meciul care deschide ziua de fotbal din Liga I. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ando 

viewscnt
Articole similare