Experiențe împreună.
You are here:

Ioan Andone, despre secretul Voluntariului în 2020: "Cine se aştepta să facem 12 puncte? Neaşteptat, dar meritat!"

Ioan Andone, despre secretul Voluntariului în 2020: "Cine se aştepta să facem 12 puncte? Neaşteptat, dar meritat!"

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul general al echipei FC Voluntari, a mărturisit că nu se aştepta ca ilfovenii să adune 12 puncte în 2020 şi a dezvăluit secretele succeselor pe linie: venirea lui Mihai Teja şi faptul că jucătorii au respectat cerinţele noului antrenor.

FC Voluntari are patru victorii în primele patru etape din 2020, lăsând la o parte restanţa cu FCSB, în care echipa lui Mihai Teja a cedat la limită, 1-2. Viitorul, adversara de sâmbătă a Voluntariului, traversează, în schimb, o perioadă mai puţin bună.

"Ceva la Viitorul s-a întâmplat. Pentru că au echipă bună, la fel de bună ca în ceilalţi ani, cred că sigur Gică Hagi va face o analiză şi va vedea unde şi cum a greşit. E adevărat că şi vânzarea de jucători poate să fie unul dintre motive dar Viitorul avea valoare să fie în play-off.

Neaşteptat, dar meritat. Neaşteptat, realitatea asta este, cine se aştepta ca tu într-un tur întreg, 80-90% din campionat ai făcut 8 puncte, iar acum am reuşit 12. Bravo lui Mihai, bravo jucătorilor că au înţeles ceea ce le cere şi mă bucur că avem acum speranţe de salvare", a declarat Ioan Andone", a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

FC Viitorul - FC Voluntari LIVE VIDEO, sâmbătă, ora 17:30, la Telekom Sport 1

FC Viitorul - FC Voluntari este meciul care deschide ziua de fotbal din Liga I. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe