Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, despre ultima sa experinţă ca antrenor pe banca lui Dinamo: ”Mi-am dat seama că nu e ceva profesionist, că e amatorism”

Ioan Andone, despre ultima sa experinţă ca antrenor pe banca lui Dinamo: ”Mi-am dat seama că nu e ceva profesionist, că e amatorism”

Superliga

Comentarii

Dinamo a fost ultima echipe pe care Ioan Andone a antrenat-o. Fostul internaţional român dezvăluie la aproximativ trei ani distanţă că experienţa de la clubul din Ştefan cel Mare l-a convins să facă un pas în spate în ceea ce priveşte antrenoratul.

”Eu mi-am făcut mari speranţe când m-am dus acolo că pot să construiesc o echipă, că pot să continui munca lui Mircea Rednic, care fusese înaintea mea acolo, că pot să fac o echipă de cupe europene. Nu neapărat într-un an de zile să câştig campionatul, dar în timp... dar în momentul când am văzut că încep după prima etapă să mi se vândă jucători, după a doua sau a treia etapă altul... S-au vândut cinci sau şase titulari în decurs de câteva luni. Mi-am dat seama că nu e ceva profesionist, că e amatorism şi o muncă în zadar. Şi la vârsta mea, nu aveam ce căuta eu în proiectul ăla.

Îmi pare rău că l-am acceptat, îmi pare foarte rău, şi chiar aia a fost o dezamăgire mare, pentru că mă aşteptam la altceva. Acuma, suporterii s-au supărat foarte mult pe mine. Eu le dau dreptate, că de ce am acceptat. Trebuia să plec şi să plătesc 150.000 de euro, că asta era clauza de plecare a mea. Adică să îmi dau demisia şi să plec, decât să stau în condiţiile alea. Să fii fluierat, să fii încercat orişice. Eram împlicat în proiectul ăla şi trebuia să le accept, să discut pozitiv. Că nu puteai să discuţii negativ, când tu erai antrenor. Transmiteai echipei. Sunt multe lucruri care nu îşi aveau locul. Şi nu erau pentru mine. Pentru alţii, treaba lor, să se apuce să facă, să accepte toate condiţiile astea”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Ioan Andone ocupă funcţia de preşedinte al FC Voluntari în momentul de faţă. Ilfovenii se află pe locul patru în clasmentul play-out-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: liga 1dinamoioan andone 

viewscnt
Articole similare