Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone este sceptic despre revenirea lui Răzvan Lucescu la PAOK: ”El a gândit cu sufletul, dar nu ştiu dacă a făcut bine” | EXCLUSIV

Ioan Andone este sceptic despre revenirea lui Răzvan Lucescu la PAOK: ”El a gândit cu sufletul, dar nu ştiu dacă a făcut bine” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

De abia întros la PAOK, Răzvan Lucescu s-ar putea să di făcut o greşeală, conform spuselor lui Ioan Andone.

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ioan Andone a discutat despre revenirea lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK. Plecat din Grecia în 2019, pentru a o prelua pe Al Hilal, tehnicianul român adusese trupei din Salonic primul titlu după 34 de ani, pe lângă două Cupe ale Greciei.

După un sezon de succes în Arabia Saudită, ridicând titlul şi Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal, Lucescu a fost demis în urma unor rezultate slabe. Iar, la câteva luni de la plecarea de pe banca arabilor, fostul selecţioner a refuzat mai multe oferte pentru a reveni pe banca lui PAOK.

Ioan Andone este sceptic despre revenirea lui Răzvan Lucescu la PAOK

Dar Bogdan Andone nu ştie dacă aceasta a fost cea mai bună decizie a lui Lucescu. Preşedintele lui FC Voluntari şi-a motivat părerea explicând că presiunea de pe umerii tehnicianului român va fi complet alta faţă de cea de ultima dată când s-a aflat pe banca grecilor.

”E mai greu, mult mai greu decât începutul, pentru că tu te-ai dus la început, clubul nu câştigase de 34 de ani un campionat, ai reuşit să faci lucrul ăsta şi acum... El a gândit cu sufletul, este clară treaba asta.

Ăia doi ani de zile pe care i-a avut extraordinari, din declaraţiile lui, cei mai buni din careira lui. Nu ştiu dacă a făcut bine. Dar el ştie mai bine şi gândind cu sufletul cunoaşte tot ce e acolo, eu sper să reuşească. Răzvan este un tip ambiţios”,  a declarat Florin Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuioan andonepaok 

viewscnt
Articole similare