Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone face praf un tricolor şi îl laudă pe Rădoi pentru discursul avut: "Să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar. Să stea să joace prin Divizia B"

Ioan Andone face praf un tricolor şi îl laudă pe Rădoi pentru discursul avut: "Să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar. Să stea să joace prin Divizia B"
Comentarii

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a susţinut că selecţionerul Mirel Rădoi a procedat corect, atunci când i-a criticat pe tricolori pentru înfrângerea din Armenia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

"Un antrenor rămâne pe bancă numai când are rezultate, depinde ce îşi doreşte federaţia. El vrea să continue pe drumul lui, să încerce caificarea pe care a compromis-o în mare parte. Dar avem şanse, mai sunt şapte meciuri, de ce să nu batem Armenia acasă, Macedonia în deplasare? N-ai voie să iei goluri la nivelul ăsta, parabile, care sunt foarte uşor de scos, nu sunt execuţii în vinclu de la 30 metri şi n-ai ce să faci. Trebuie să căutăm şi să creştem un lider. Nu avem şi în general o echipă bună e când are un lider în poartă, în apărare, la mijloc şi unul în atac. Noi nu avem, trebuie să-i creştem. Dar trec calificările pe lângă noi până îi vom creşte", a declarat Ioan Andone.   

Ioan Andone, despre discursul lui Mirel Rădoi: "Foarte bine a făcut. Să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar"

Mirel Rădoi a criticat mai mulţi tricolori după înfrângerea cu Armenia, scor 3-2. Dacă oameni din fotbal l-au criticat pentru discursul avut, Ioan Andone l-a felicitat a spus lucrurilor pe nume: "Câteoddată, e bine să le spui jucătorilor public. Să tragi semnale, pentru că normal că le spui în vestiar, dar câteodată trebuie să ieşi public şi să le spui, să le atragi atenţia că sunt nepermise greşelile pe care le fac. Sunt eu, Rădoi, de vină că Puşcaş are cartonaş galben şi ridică piciorul? Ce vină are Rădoi? Spune-i şi public, nu numai în particular, foarte bine a făcut.

Să le atragă atenţia, că echipa naţională nu e bătaia de joc a nimănui. Să stea să joace prin Divizia B prin Anglia şi să-şi vadă de treaba lui. Trebuie să spui şi public, să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar. Şi foarte bine a făcut!", a mai spus preşedintele Voluntariului. 

"Rădoi s-a văzut clar că e un antrenor care cere posesie, jucătorii de la mijloc în sus toţi sunt jucători de posesie. La anumite meciuri, trebuie să mai joci şi cu câte un mijlocaş defensiv care să rămână acolo, sunt convins că l-a avut numai pe Creţu, nu l-au avut pe Bordeianu, nici pe Paul Anton. O să avem viaţă grea, foarte greu ne vom califica, dar să vedem dacă Rădoi va schimba ceva, pentru că trebuie să schimbe ceva după începutul ăsta de preliminarii, două înfrângeri din trei.  Am încredere că poate să reuşească dacă va fi lăsat în pace", a adăugat Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaioan andonefc voluntari 

viewscnt
Articole similare