Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone i-a găsit pe cei doi vinovaţi pentru situaţia de la Dinamo: "Afară amândoi!". Gafele care au dus echipa la retrogradare | EXCLUSIV

Ioan Andone i-a găsit pe cei doi vinovaţi pentru situaţia de la Dinamo: "Afară amândoi!". Gafele care au dus echipa la retrogradare | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor de la Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, i-ar fi dat afară atât pe Iuliu Mureşan, cât şi pe Mircea Rednic, pe care-l numeşte prietenul său.

Ioan Andone ar fi luat decizii radicale la Dinamo Bucureşti

"Câinii" sunt pe penultimul loc în Liga 1 şi au emoţii mari în privinţa retrogradării. Iuliu Mureşan a ieşit victorios din duelul cu Mircea Rednic. Pe finalul anului, "Puriul" a fost eliberat din funcţie, moment care l-a luat prin surprindere. Mircea Rednic se afla în biroul lui Nicolae Badea şi muncea pentru club, atunci când a fost înştiinţat că a fost înlocuit cu Flavius Stoican. 

Totuşi, unul dintre cei mai apreciaţi dinamovişti i-ar fi dat afară pe amândoi. 

"(n.r. - despre greşelile lui Iuliu Mureşan) Mari, din vară! Lotul făcut cu Bonetti... El e administrator special, el face lotul, el ştie bugetul, a greşit mult, plus că ei erau cap în cap, Mircea Rednic şi Mureşan. Nu-l mai aduce pe Mircea dacă eşti acolo. De ce nu l-ai adus pe Stoican, dacă era liber atunci? Principalii vinovaţi pentru situaţia lui Dinamo sunt Mureşan cu Rednic, două persoane au fost.

Dacă aveam putere la Dinamo... Afară amândoi!  Mureşan cu transferurile din vară, apoi Rednic, cu şase jucători. E numai vina lui Rednic? E prietenul meu Mircea, a greşit, n-a fost pedagog. Te duci, cauţi să le ridici moralul jucătorilor.

Gândeşte-te că a pierdut şapte puncte în minutul 90. Mă, îl pierzi pe primul, dar nu mai pierzi, prietene. Bag şapte fundaşi centrali şi se termină 1-0, s-a terminat meciul. Mie îmi  trebuie rezultatul, nu spectacolul, să mă aplaude galeria că am jucat bine, să aduci victoria", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Şi strategia lui Iuliu Mureşan, prin care s-a debarasat de Rednic, a fost explicată. 

"Au greşit amândoi. Şi el, şi Mureşan. N-au ştiut să gestioneze situaţia, ascultă-mă! 

Mureşan avea două soluţii: să plece el sau să-l dea pe Rednic afară, n-avea altă soluţie el. Lumea îl consideră pe el vinovat, atunci lasă că îl dau afară, mai încerc două, trei luni şi apoi plec la Cluj", a adăugat Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: ioan andonemircea redniciuliu muresandinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare