Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone îl pune în gardă pe Octavian Popescu înainte de marele derby cu CFR! ”Cred că este cel mai important test al lui!”

Ioan Andone îl pune în gardă pe Octavian Popescu înainte de marele derby cu CFR! ”Cred că este cel mai important test al lui!”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei FCSB, azi, de la ora 20:30 pe Orange Sport 1.

Între cele două echipe s-au dat 64 de întâlniri la nivelul primei ligi. În 18 s-au impus ardelenii, 24 s-au terminat la egalitate, iar FCSB a câştigat 22 de confruntări. CFR Cluj - FCSB se va juca în Gruia, iar miza acestui meci este una uriaşă. Clujenii vin după un eşec în ultima secundă cu Universitatea Craiova, 2-3, iar FCSB după o victorie la scor cu FC Voluntari, 4-0.

Octavian Popescu este unul dintre cei în formă jucători de la FCSB şi a reuşit să impresioneze în acest sezon. Ioan Andone a vorbit despre tânărul fotbalist şi a pus presiune pe el.

Fostul antrenor de la CFR a avut un mesaj pentru contestatarii lui Octavian Popescu şi speră ca fotbalistul să continue cu evoluţii bune în Liga 1 şi să fie ferit de accidentări. 

De asemenea, Ioan Andone l-a pus în gardă pe Octavian Popescu şi i-a cerut să arate ce calităţi are în meciul contra ardelenilor. 

”Cred că este cel mai important test al lui!”

”Nu e deloc umflat! Un copil ca el trebuie să i se dea şanse şi să aibă continuitate. Şansa lui cea mare este să nu sufere vreo accidentare gravă. Talentul lui trebuie pus în valoare şi cu CFR Cluj cred că este cel mai important test al lui.

M-am bucurat pentru el că Edi Iordănescu l-a debutat la naţională. Ilie Balaci sau Hagi nu şi-au aşteptat rândul. Vorbim de un jucător care poate să ajungă în viitor la un asemenea nivel”, a declarat Ioan Andone, potrivit Fanatik.ro

 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-ioan andone-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare