Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone nu crede că CFR Cluj mai poate pierde campionatul. Ce spune despre viitoarele meciuri din Europa

Ioan Andone nu crede că CFR Cluj mai poate pierde campionatul. Ce spune despre viitoarele meciuri din Europa

Fotbal

Comentarii

Ioan Andone este de părere că CFR Cluj nu mai poate pierde campionatul. Fostul antrenor al echipei din Gruia îi vede pe clujeni calificându-se în grupele Europa League.

”E un meci, niciodată nu poţi să ştii, dar CFR-ul e favorită clară, în proporţie mare de tot e campioană dar trebuie să facă un punct sau 3 puncte. Meritat, până la urmă meritat CFR-ul va câştiga acest campionat.

Poate Craiova să facă o surpriză? Nu ştiu cât se mai pot concentra. Ar trebui să se concentreze să îşi asigure locul 3, pentru că încă nu se ştie”, a spus Ioan Andone în exclusivitate la Telekom Sport.

Oficialul formaţiei FC Voluntari este încrezător că CFR Cluj poate atinge cel puţin grupele Europa League cu Petrescu pe bancă.

”Cu Dan Petrescu posibil că da, să ajungă măcar grupele Europa League. Pentru că va fi infernal 3 tururi, nu ştii sorţii ce îţi rezervă, dar cu Dan Petrescu care impune disciplină, are experienţă şi în Europa, cu Urziceniul a făcut puncte multe, am încredere mare că au un antrenor cu care pot să reuşească în Europa”, a mai spus Ioan Andone.

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21.00. Meciul va fi ÎN DIRECT la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ioan andonetitluliga 1,  

viewscnt
Articole similare