Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, optimist înaintea următoarelor meciuri din calificările la Mondial: ”Putem bate Armenia la scor. În Germania, de ce nu, un egal” | EXCLUSIV

Ioan Andone, optimist înaintea următoarelor meciuri din calificările la Mondial: ”Putem bate Armenia la scor. În Germania, de ce nu, un egal” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ioan Andone a discutat despre parcursul ROmâniei în ultimele trei meciuri din calificările la Mondial, dar şi despre partidele rămase din grupă.

În pauza internaţională de abia încheiată, România a reuşit să mai spele din ruşinea ultimelor rezultate. ”Tricolorii” au reuşit să se impună în faţa Islandei şi Liechtensteinului, înainte de a face egal cu Macedonia de Nord, la Skopje.

Cu mai multe probleme la nivel de lot şi câteva convocări cu adevărat bizare, şapte puncte din trei meciuri este o perfromanţă decentă, mai ales după patru înfrângeri consecutive în meciurile dinaintea acestora.

Ioan Andone este de părere că naţionala încă poate spera la calificare, mai ales cu meciurile pe care le avem rămase. Fostul oficial al lui FC Voluntari susţine că România se poate impune cu uşurinţă în faţa Armeniei şi poate spera chiar şi la un egal în faţa Germaniei.

Ioan Andone, optimist înaintea următoarelor meciuri din calificările la Mondial

Eu cred că nu o să mai facem greşelile din Armenia, pentru că am condus în Armenia cu 2-1 şi eliminarea lui Puşcaş ne-a pus capac la tot. Nu mai facem greşelile alea, normal nu au cum să câştige împotriva noastră şi cred că putem să îi batem pe Armenia şi chiar la scor. Ceea ce am realizat în cele 3 meciuri care au fost în luna spectembrie a fost bine.

Adică am văzut multe lucruri bune. Să nu primeşti gol şi să ai două meciuri grele în deplasare şi să iei patru puncte în Macedonia şi Islanda e un lucru bun. Mirel trebuie să continue pe aceeaşi idee şi să se adapteze şi în funcţie de cu cine joacă. Joci cu Armenia, normal că faci pressing.

Joci în Germania, cauţi să te organizezi foarte bine defensiv, trebuie să faci o echipă în care să ai 2-3 jucători de contraatc excepţionali şi să te închizi foarte bine. De ce nu, să ne gândim la cel puţin un egal aici, în Germania. Urmează Armenia, care e decisiv, indiferent ce facem în Germania”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaioan andone 

viewscnt
Articole similare