Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone regretă că Dinamo e în subsolul clasamentului: „Aş vrea să nu mai fie în situaţia asta” + Ce spune despre VAR în Liga I

Ioan Andone regretă că Dinamo e în subsolul clasamentului: „Aş vrea să nu mai fie în situaţia asta” + Ce spune despre VAR în Liga I

Superliga

Comentarii

Dinamo trece printr-o situaţie extrem de grea, echipa fiind, în momentul acesta, pe locul 13, cu doar 26 de puncte.

Ioan Andone, fostul antrenor&jucător a lui Dinamo, a vorbit despre dezastrul din „Ştefan cel Mare”.
Mi-aş dori ca Dinamo şi sportiv şi financiar să nu fie în situaţia asta, să se lupte cu echipele din josul clasamentului de pe ultimele locuri. Dinamo va arăta probabil altfel în meciul cu noi, cu FC Voluntari, că vor intra doi jucători importanţi Sorescu şi Puljic”, a mărturisit Andone. 
Întrebat despre subiectul zilei, implementarea VAR-ului în Liga I, actualul manager a lui Voluntari a declarat: „Trebuie să fie VAR. Trebuie ca Liga şi cu FRF să se pună de acord, trebuie să existe VAR să nu mai fie discuţii că o echipă e mai mult ajutată şi o echipă e mai mult dezavantajată. Şi VAR-ul le dă posibilitatea arbitrilor de a se corecta. Şi de ce să nu fie VAR-ul ăsta? Pentru că banii sunt”.
Dinamo va juca următorul meci, miercuri, 4 martie, în Cupă, cu Dunărea Călăraşi. În timp ce, în campionat se va duela cu Voluntari, de la ora 20:30, luni. 

DDB a strâns 1 milion de euro pentru Dinamo

Cu Pablo Cortacero dat dispărut, suporterii s-au mobilizat şi au reuşit să pompeze o sumă impresionantă în conturile clubului Dinamo. Fanii-acţionari au plătit utilităţile, salarii, au achitat restanţe şi au reuşit să negocize salariile anumitor jucători: „Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live.

 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare