Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, sfaturi trimise direct către selecţionerul României. ”Dacă ar fi copilul meu, asta ar trebui să înţeleagă Edi!” EXCLUSIV

Ioan Andone, sfaturi trimise direct către selecţionerul României. ”Dacă ar fi copilul meu, asta ar trebui să înţeleagă Edi!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

Ioan Andone i-a oferit mai multe sfaturi lui Edi Iordănescu, care va încerca să califice echipa naţională la un turneu final. Fostul oficial din Liga 1 a dezvăluit ce ar trebui să facă fostul antrenor de la FCSB pentru a-i atrage pe jucători să joace cu dăruire la echipa naţională. 

”Dacă ar fi copilul meu, asta ar trebui să înţeleagă Edi!”

”Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri. Ce faci ca selectioner, cum îţi atragi jucătorii să joace şi pentru tine, pentru că jucătorul, în general, banii mulţi îi ia la club, care vin din străinătate vorbesc, nu din România. Şi ăla are interes să joace la naţională, să prindă alt contract, nu să vină aici să joace în vârf de gheată. Să nu se accidenteze. Trebuie să ştii foarte multe, cred. 

Cum poţi să îl atragi pe un jucator. Eu cu astea nu sunt de acord.... că domne, nu joacă la echipa de club şi nu poţi să îl aduci. A, că nu joacă un an de zile, sunt de acord, nu îl aduci. Dacă joacă, nu joacă, sunt jucători care joacă şi nu joacă. Sunt momente când trebuie să îl iei pe unul dintre ei, dacă e soluţie mai bună decât ai tu din ţară, mai ales de afară. Asta trebuie să înţeleagă Edi şi sunt convins ca nea Puiu, dacă îi cere vreun sfat, sunt convins că ascultă de tatăl lui, că are ochi nea Puiu”, a spus Ioan Andone, la TelekomSport. 

Afla mai multe despre: ioan andone-echipa naţională-iordănescu 

viewscnt
Articole similare