Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone ştie cum s-ar fi putut juca derby-ul FCSB - CFR: "Puteau să-l scoată din lot, să nu spună nimic, se juca şi se termina"

Ioan Andone ştie cum s-ar fi putut juca derby-ul FCSB - CFR: "Puteau să-l scoată din lot, să nu spună nimic, se juca şi se termina"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) a reacţionat, la Telekom Sport, după cazul de COVID-19 descoperit la CFR Cluj. Preşedintele de la FC Voluntari a declarat că fosta sa echipă îl putea scoate pe Alexandru Păun (25 de ani) şi să nu spună nimic despre testul pozitiv de COVID-19 şi meciul cu FCSB s-ar fi jucat.

Meciul FCSB - CFR Cluj a fost amânat, după ce s-a descoperit un caz de COVID-19 la echipa lui Dan Petrescu.

Ioan Andone a spus la Telekom Sport că formaţia din Gruia ar fi putut "fenta" acest caz pozitiv şi meciul cu FCSB să se joace. "CFR putea să-l scoată pe Păun din lot, să nu spună nimic, jucau meciul din seara aceasta şi se termina", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

BREAKING NEWS | Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

Se înmulţesc cazurile de coronavirus în fotbalul românesc. De data aceasta, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un jucător al formaţiei CFR Cluj. Alexandru Păun e jucătorul campioanei României depistat pozitiv. Sursele Telekom Sport susţin că Alexandru Păun este fotbalistul lui CFR Cluj infectat cu noul coronavirus.

Afla mai multe despre: ioan andonecovid-19cfr cluj 

viewscnt
Articole similare