Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, "victima" lui Bogdan Bălănescu? "I-a îndepărtat şi pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Prunea de la Dinamo!"

Ioan Andone, "victima" lui Bogdan Bălănescu? "I-a îndepărtat şi pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Prunea de la Dinamo!"

FC Voluntari

Comentarii

Bogdan Bălănescu a condus clubul Dinamo, având funcţia de director general. El este vinovat pentru îndepărtarea lui Rednic, Dănciulescu sau Prunea de la club, iar acum Ioan Andone ar fi fost următoarea lui "victimă".

Bălănescu a plecat în noiembrie de la Dinamo şi a semnat cu FC Voluntari, având funcţia de director general. La echipa unde joacă Gabi Tamaş, Ioan Andone era preşedinte, dar acum este doar consultant. Dinu Gheorghe, cel care a condus cluburi precum Rapid sau Dinamo, susţine că Bălănescu este răspunzător pentru retrogradarea lui Ioan Andone. Conducerea celor de la FC Voluntari este formată din: Gabriel Tamaş, preşedinte, Bogdan Bălănescu şi Bogdan Niculaie.

Dinu Gheorghe a dezvăluit în glumă cum va fi demis Liviu Ciobotariu de la Voluntari: ”Nu mi-a plăcut că nu l-ai băgat pe Tamaş”.

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari (Ilfov), a explicat ce se va întâmpla cu Ioan Adone, după ce echipa a reuşit să rămână în Liga 1. Fostul dinamovist ar urma să devină preşedinte al consiliului consultativ al întregului sport din Voluntari, funcţia supremă în sportul din acest oraş.

Mircea Rednic a fost antrenor al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (director sportiv) şi Florin Prunea (preşedinte), iar Dinu Gheorghe a dezvăluit că ei au fost îndepărtaţi de la Dinamo de către Bogdan Bălănescu. 

”A reuşit Bălănescu să-l scoată şi pe Ioan Andone. Dacă m-a scos el de la Dinamo?”

”A reuşit Bălănescu să-l scoată şi pe Ioan Andone. Dacă m-a scos el de la Dinamo? N-am analizat, că nu-l băgam în seamă. După ce i-a îndepărtat pe Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Prunea de la Dinamo, că au spus clar că el i-a pus pe liber, acum după trei – patru luni, a venit rândul lui Andone. Mi-a plăcut reacţia primarului Pandele, care spunea că Andone va fi consultant, consilier, ceva legat de sportul din Voluntari.

Chiar îi spuneam lui Mircea Lucescu: S-a încheiat perioada lui Andone la Voluntari. Aşa e când vrei să scapi de cineva…îi dai o funcţie unde nu are nicio responsabilitate” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport, despre Bogdan Bălănescu, directorul general al FC Voluntari.

Afla mai multe despre: andone-dinamo-bălănescu-voluntari 

viewscnt
Articole similare