Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, vot de încredere pentru Mirel Rădoi: "M-a convins. Ceea ce cere e extraordinar şi nu s-a mai întâmplat de mult!"

Ioan Andone, vot de încredere pentru Mirel Rădoi: "M-a convins. Ceea ce cere e extraordinar şi nu s-a mai întâmplat de mult!"

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) i-a acordat votul său de încredere lui Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei, chiar şi după înfrângerea cu Islanda (1-2), care ne-a spulberat şansele de a merge la Euro 2020. "Fălcosul" a dezvăluit şi prin ce l-a cucerit Rădoi după doar trei meciuri pe banca tricolorilor mari.

Naţionala României a pierdut în Islanda, 2-1, şi a pierdut şansa de a se lupta pentru calificarea la Euro 2020 cu Ungaria, iar aceasta a fost prima înfrângere pentru Mirel Rădoi pe banca tehnică a triolorilor. Totuşi, preşedintele FC Voluntari are încredere că Rădoi va reuşi să schimbe faţa primei reprezentative.

"(n.r. - V-a convins selecţionerul Mirel Rădoi?) Da. Seriozitatea lui, ceea ce încearcă, încearcă altceva la echipa naţională, să jucăm pe atac, formulele de start sunt în regulă. Ceea ce cere el să joci pe atac e un lucru extraordinar de pozitiv şi nu s-a mai întâmplat de foarte mulţi ani la echipa naţională", a spus Ioan Andone.

Bilanţul lui Rădoi la naţională

Mirel Rădoi a fost numit selecţioner al naţionalei mari după ce a făcut o performanţă extrardinară alături de tricolorii mici la EURO 2019 U21. Rădoi i-a luat locul lui Cosmin Contra şi a avut parte de un început care i-a entuziasmat pe mulţi. Sub "bagheta" lui Mirel Rădoi, România a înregistrat un egal (1-1 cu Irlanda de Nord), o victorie (3-1 cu Austria) şi o înfrângere (1-2 cu Islanda).

Pentru naţionala lui Mirel Rădoi urmează meciul cu Norvegia din Liga Naţiunilor. Partida se va juca duminică, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, la Oslo. Apoi, România primeşte pe teren propriu vizita Austriei, pe 14 octombrie, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: mirel radoiioan andoneechipa nationala 

viewscnt
Articole similare