Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Becali despre situaţia de la Dinamo: ”Nu se vor bate la retrogradare” Ce spune despre transferul lui Ciobotariu

Ioan Becali despre situaţia de la Dinamo: ”Nu se vor bate la retrogradare” Ce spune despre transferul lui Ciobotariu

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Ioan Becali a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo.

Contestat de o parte a fanilor dinamovişti pentru implicarea sa de la echipă, Ioan Becali, fost preşedinte al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a explicat: ” Eu nu vorbisem de 2-3 luni cu Bălănescu la telefon. Suporterii lui Dinamo care mă contestă sunt acei suporteri cărora eu le-am luat telefoanele când eu am fost preşedinte acolo. Nu mă interesează să vorbesc despre ei”

Becali a confirmat în direct mutarea fundaşului Denis Ciobotariu la CFR Cluj: ”Da, Ciobotariu face parte dintr-o strategie de reîmprospătare a lotului la Cluj. Dinamo are nevoie doar de bani acum” a completat  el.

Ioan Becali: ”Dinamo nu va ajunge să se bată la retrogradare!”

Despre situaţia de la Dinamo, Ioan Becali a discutat pe scurt. În ciuda faptului că formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut jucători importanţi ca Dan Nistor şi Denis Ciobotariu, Becali nu crede că Dinamo va ajunge în situaţia disperată de a se lupta pentru evitarea retrogradării: ”Ei speră la playoff, dar eu cred că este aproape imposibil. Să se gândească să promoveze jucătorii tineri, pentru că altfel dacă o făceau erau în altă situaţie acum. Nu cred că vor ajunge la retorgradare. Au un antrenor bun, un lot bun. Nu o văd ca pe o echipă care să se bată la retrogradare” a mai adăugat celebrul (fost) agent FIFA.

Afla mai multe despre: ioan becalidinamo 

viewscnt
Articole similare