Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae a fost în vestiar după succesul cu Voluntari. Ce le-a spus jucătorilor. Budescu: ”Nu prea am mai primit veşti din aceastea”

Ioan Niculae a fost în vestiar după succesul cu Voluntari. Ce le-a spus jucătorilor. Budescu: ”Nu prea am mai primit veşti din aceastea”

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae a fost în vestiarul Astrei la finalul victoriei cu 1-0 în faţa lui FC Voluntari, însă Constantin Budescu spune că nu le-a promis jucătorilor vreo primă.

Astra a învins-o la limită pe FC Voluntari şi a urcat pentru moment pe locul 3 în Liga 1. La final, Ioan Niculae a mers în vestiar şi i-a felicitat pe jucătorii lui Bogdan Andone. Constantin Budescu spune însă că patronul a venit cu mâna goală:

”(Am văzut că a ieşit patronul din vestiar. Ce v-a zis) Ne-a felicitat, atât. A venit un pic în vestiar, ne-a salutat, ne-a felicitat şi cam atât. (Nimic legat de bani?) Nimic. Mai rar cu astea, nu prea am mai primit veşti din acestea”, a declarat Constantin Budescu.

Joi, în exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele de la Astra Giurgiu, Dani Coman, a anunţat că echipa pe care o conduce este "lovită" de aceste probleme, însă are încredere în finanţator: ”Din punct de vedere financiar, n-aş putea spune că suntem la zi cu toate plăţile, dar chiar acum le-am virat un salariu jucătorilor, avem stabilitate financiară, îl avem pe domnul Niculae, care mereu a fost alături de noi, indiferent de problemele pe care le-a avut şi dumnealui”.

Vineri, jucătorii Astrei au primit câte un salariu şi prima pentru victoria cu FC Botoşani. În plus, au primit promisiuni că în zilele următoare vor fi virate şi alte restanţe.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare