Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae a încercat ce n-a putut Becali. Astra, foarte aproape de a realiza transferul imposibil pentru FCSB: "S-a făcut un efort uriaş"

Ioan Niculae a încercat ce n-a putut Becali. Astra, foarte aproape de a realiza transferul imposibil pentru FCSB: "S-a făcut un efort uriaş"galerie foto

FCSB

Comentarii

Astra a încercat să dea cea mai importantă lovitură a sezonului în ultima zi de transferuri din Liga I. Pe 25 februarie, giurgiuvenii au făcut o ofertă pentru Diego Fabbrini, jucător dorit şi de FCSB în iarna acestui an.

"M-a sunat Dani Coman în ultima zi de transferuri. A încercat să-l transfere pe Fabbrini, de la Botoşani. Dani a făcut un efort uriaş, transferul lui Fabbrini ar fi ajuns la o sumă importantă. Însă cei de la Botoşani n-au fost de acord. Jucătorul e foarte supărat că joacă în play-out. Îşi doreşte să joace la o echipă care evoluează în cupele europene. Avem interes şi din străinătate.

El este jucător profesionist. Îi place în România, îşi doreşte să rămână. Am vorbit şi cu soţia lui, care mi-a zis: <<Tocmai ne-ai adus în România şi vrei să ne duci în altă parte?>>. A demonstrat că este unul dintre cei mai buni jucători din România.

Sunt discuţii şi din Polonia, Dubai, Qatar... El a refuzat o ofertă din Arabia Saudită, din cauza climatului. Am vorbit cu Legia Varşovia. A mai fost prezentat acolo. Eu sunt prieten cu patronul de la Legia. Şi la Zaglebie Lubin e dorit. El din vară termină cu Birmingham şi vrea să ajungă din nou la acel nivel. Legia Varşovia are o putere financiară peste FCSB şi peste CFR Cluj. Au contracte de 40.000 - 50.000 pe lună. În România sunt maxim de 20.000" , a declarat Florin Manea, cel care îl reprezintă pe Fabbrini în România, la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare