Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae a pus tunurile pe un titular al lui Neagoe şi a anunţat că Budescu va rămâne la Astra: ”Costică trebuie să râmână! Cred că ne vom înţelege!”

Ioan Niculae a pus tunurile pe un titular al lui Neagoe şi a anunţat că Budescu va rămâne la Astra: ”Costică trebuie să râmână! Cred că ne vom înţelege!”

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Au marcat Şerban ’61 şi Maric ’83. Astra Giurgiu a jucat în inferioritate numerică pe final, Constantin Budescu fiind eliminat în minutul 90.

Patronul Ioan Niculae a plecat dezamăgit de la meci: ”Dezamăgit, mai ales că înaite de meci au solicitat pentru meciul de astăzi şi mecul următor să dăm o primă specială, de 20.000 la fiecare meci. M-au dezamăgit, s-au dezamăgit şi ei. Păcat, valoarea individuală a jucătorilor există, cred că mai trebuie puţin umblat şi cu domnul antrenor la partea de mijloc. Folosirea acestui Krepulja, care ne dă mari probleme pe faza ofensivă, deci noi nu avem niciodată, indiferent unde jucăm, acasă sau în deplasare, aceeaşi pasă în urmă, la portar, la fundaşii centrali sau la portar, or aşa ceva nu se poate. Probabil vom mai aduce jucători, dar avem deja, avem în curtea noastră jucători care nu sunt folosiţi” a explicat patronul Astrei.

Cu toate acestea, el a confirmat că postul lui Eugen Neagoe este sigur: ”Nu e niciun pericol, nu e nimeni în pericol, în afară de ei înşişi. Ei se pot pune în pericol prin felul cum joacă, prin ce rezultate au. Deci acum nu ne gândim decât la salvarea de la retrogradare, să uite de alte...”

Miliardarul care patronează Astra Giurgiu a mărturisit că starul giurgiuvenilor, Constantin Budescu, ar urma să rămână la formaţia sa: ”Budescu nu m-a supărat, era şi el supărat pentru faptul că înainte de golul lor, la 1-0, a fost 11 metri clar, se vede clar când îl loveşte pe Grahovac în careu la ei cu cotul şi îi sparge nasul. Domnul arbitru nu se uită la noi, în schimb, pentru orice fault imaginar sau orice de-asta a fost total de partea echipei oaspete. Nu ştiu dacă semnează, săptămâna viitoare voi avea o discuţie cu el şi cred că ne vom înţelege. Costică Budescu e un jucător de mare valoare şi trebuie să rămână la Astra”

Niculae nu se gândeşte la playoff: ”Nu, noi uităm de play-off, deci noi vorbim de play-out. Salvarea de la retrogradare nu se joacă în play-off. Dacă nu câştigăm azi, am zis că nu mai avem nicio şansă şi nu o să mai avem nicio şansă. Sunt etape, dar echipa nu joacă ce trebuie. Nicio măsură. Ei trebuie să-şi ia măsuri”

Afla mai multe despre: ioan niculaeastra 

viewscnt
Articole similare