Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae îl avertizează public pe Alex Ioniţă: „Te dau în judecată, nu scapi uşor!”

Ioan Niculae îl avertizează public pe Alex Ioniţă: „Te dau în judecată, nu scapi uşor!”

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a avut o reacţie dură la adresa lui Alex Ioniţă, jucătorul împlicat în scandalul de dopaj de la Giurgiu.

Faptul că, mijlocaşul, ar fi povestit totul în faţa comisei, şi, de asemenea, ar fi pus în joc imaginea clubului, l-ar fi deranjat pe patronul Astrei Giurgiu, care îl ameninţă pe Ioniţă cu reclamarea în judecată.

Ioniţă a intrat în belelele astea din cauza lui. Să asculte bine la mine ceea ce îi transmit acum: Dacă este găsit vinovat, noi îl vom da în judecată, pe el personal! O eventuală suspendare a sa ne va aduce un prejudiciu imens de imagine, dar îmi doresc şi recuperarea banilor. Exclud retrogradarea Astrei, ăsta este ultimul lucru ce ni s-ar putea întâmpla. Clubul nostru nu poate fi umilit în acest hal din cauza unor tâmpenii făcute de unul şi altul, dar vreau să văd ce verdict se va da până la urmă.

Ioniţă trebuia să se gândească foarte bine ce consecinţe pot avea declaraţiile sale date în faţa comisiei. Dacă s-a dus acolo şi a spus ca un nerod verzi şi uscate, aşa cum probabil a fost învăţat, nu va scăpa uşor, aşa cum crede el. Îl avertizez public: În cazul în care o să fie găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pentru recuperarea banilor pe care i-am dat pe el. Nu am nicio treabă cu CFR Cluj, nu l-au trimis ăia sau noi pe la clinica aia. Nici Astra nu are nicio vină. Noi nu facem poliţie cu jucătorii
", a spus Niculae, pentru Prosport.

18 februarie este noul termen când se va judeca cazul de dopaj de la Astra. Cei trei fotbalişti acuzaţi că ar fi apelat la substanţe interzise sunt: Alexandru Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto.

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare