Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, în culmea fericirii după victoria cu FCSB: ”Încercăm să ne batem la titlu. Mai avem nişte mutări surpriză”

Ioan Niculae, în culmea fericirii după victoria cu FCSB: ”Încercăm să ne batem la titlu. Mai avem nişte mutări surpriză”

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae a plecat foarte optimist de la stadion după ce Astra s-a impus cu 1-0 în faţa FCSB-ului. Patronul Astrei l-a lăudat pe Marius Măldărăşanu şi spune că vrea să câştige un nou titlu.

Astra a reuşit surpriza şi s-a impus cu 1-0 în faţa FCSB-ului, deşi a avut o vară în care a pierdut din nou foarte mulţi jucători. În plus, pe bancă a fost pus Marius Măldărăşanu, care se află la prima experienţă ca antrenor în Liga 1. Ioan Niculae este însă mulţumit de alegerile pe care le-a făcut şi a lăudat pe toată lumea. Mai mult, spune că vrea un nou titlu fie în acest sezon, fie la anul.

”Eu zic că am început destul de bine, cu o echipă nouă, cu un antrenor nou. Şi se pare că, după atâţia ani de zile, căutând jucători cât mai buni, pe care am reuşit câţiva sa îi găsesc, am gasit şi un antrenor foarte bun. Sper să nu fie prea devreme, dar felul cum... nu neapărat... sigur, şi rezultatul final, dar felul cum a evoluat echipa, cum s-a prezentat, dăruirea pe care au avut-o, stilul ofensiv îmi face mare placere”

”(n.r. întrebat dacă îi laudă pe jucători sau le dă prime) Nu, îi laud, că nu este cazul... că ei au nişte salarii bunicele. Sigur, când se va pune problema de meciuri deosebite, acum de-abia a început campionatul, vor fi probabil şi subiectul prime.

(n.r. întrebat dacă mai e o surpriză să câştige cu FCSB) Nu. Iar ce m-a bucurat în mod deosebit a fost faptul că copiii şi-au dorit, toti, şi stafful, şi jucătorii, au dorit să îmi facă un cadou de ziua mea şi l-au făcut. Obiectivul este să facem o echipă competitivă, că dacă nu anul ăsta, măcar la anul să ne batem pentru titlu. Noi încercăm şi anul ăsta. O să mai avem nişte mutări surpriză”,
a declarat Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: ioan niculaeastraliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare