Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, nervos după eşecul cu Craiova. I-a făcut praf pe Alexa şi pe un jucător: ”Mai avea puţin şi se culca lângă minge”

Ioan Niculae, nervos după eşecul cu Craiova. I-a făcut praf pe Alexa şi pe un jucător: ”Mai avea puţin şi se culca lângă minge”

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae i-a criticat pe Dan Alexa şi pe Mihai Răduţ - cel care a ratat un penalty în Craiova - Astra 1-0.

Astra a făcut un meci bun la Craiova, însă a pierdut cu 1-0. Mihai Răduţ putea aduce un punct echipei sale, dar a ratat un penalty în minutul 36. Rezultatul l-a supărat pe Ioan Niculae, cel care l-a criticat atât pe Dan Alexa, cât şi pe Răduţ - pentru modul în care a executat lovitura de la 11 metri.

”Uneori nu câştigă cel mai bun de pe teren, câştigă ăla care are mai multă minte, mai multă stăpânire de sine, o ocazie sau două bine fructificate, au dat un gol şi au câştigat. Şi domnul antrenor (n.r. Dan Alexa) trebuie să fie mai atent la cum alcătuieşte echipa şi, mai ales la astfel de momente importante, într-un meci de fotbal, respectiv un penalty, ratezi cu atâta nonşalanţă (n.r. Răduţ). Nu numai că a ratat primul şut, îi vine mingea înapoi şi mai avea puţin şi se culca lângă minge să dea gol. Şi dai pur şi simplu în bătaie de joc, tradiţional românesc, dai peste poartă”, a declarat Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare