Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, patronul Astrei riscă 12 ani de închisoare dacă este găsit vinovat în dosarul "Interargo"

Ioan Niculae, patronul Astrei riscă 12 ani de închisoare dacă este găsit vinovat în dosarul "Interargo"

Fotbal

Comentarii

Patronul Astrei a lipsit de la proces, acesta fiind internat la Milano pentru a se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19.

Procurorul DNA a cerut o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru patronul formaţiei Astra Giurgiu pentru dosarul "Interargo" în care acesta este cercetat. Patronul Astrei a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul "Interargo", dosar în care a fost acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Potrivit DNA, în 2008-2009 între Interagro SA şi Librarom Agri SRL, a fost derulat un contract fictiv prin care statul a fost păgubit.

Conform G4Media.ro, procurorul DNA, a cerut pedeapsa maximă admisă de lege, 12 ani de închisoare pentru Ioan Niculae. Patronul Astrei a lipsit de la proces, acesta fiind internat la Milano pentru a se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19.

Pe lângă aceste probleme, Astra riscă excluderea din Liga 1 după ce 3 jucători ai formaţiei, este vorba de Alex Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, sunt suspectaţi că s-ar fi dopat intravenos pe cont propriu. Aceştia au apelat la o clinică din Bucureşti unde au făcut un tratament intravenos. Totul s-a aflat după ce respectiva clinică a făcut publice nişte fotografii în care apăreau cei 3 jucători cu pefuzii în venă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: ioan niculae 

viewscnt
Articole similare