Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae se aştepta să intre după gratii: "Ne-am făcut un plan, avem o strategie!". Dani Coman a anunţat ce se întâmplă cu Astra după condamnarea patronului

Ioan Niculae se aştepta să intre după gratii: "Ne-am făcut un plan, avem o strategie!".  Dani Coman a anunţat ce se întâmplă cu Astra după condamnarea patronului

Astra Giurgiu

Comentarii

Dani Coman, preşedintele Astrei, a reacţionat după condamnarea primită de Ioan Niculae, patronul de la Giurgiu.

Coman a spus că Astra va merge înainte, chiar dacă Niculae nu va mai fi lângă echipă o perioadă. "Robocop" a dezvăluit că Ioan Niculae se aştepta să primească această condamnare şi a făcut un plan de supravieţuire a Astrei, o strategie, împreună cu apropiaţii săi din club.

"Este o situaţie foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui şi de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe. Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luaţi pe nepregătite. Vom merge cu toate greutăţile, aşa cum am făcut-o şi până acum", a declarat fostul portar al Rapidului, pentru ProSport.

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare! Decizia e definitivă

Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei, a fost condamnat definitiv la cinci de închisoare cu executare. Niculae a primit pedeapsa în "Dosarul Interagro". Curtea de Apel Bucureşti a dat decizia în cazul lui Ioan Niculae, care iniţial fusese condamant la trei ani şi şase luni de închisoare. Patronul Astrei e acuzat de corupţie, conform Mediafax.

Tribunalul Bucureşti îl condamnase pe omul de afaceri la 3 ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.



Nu e prima condamnare primită de Ioan Niculae. Omul de afaceri de la Giurgiu a mai stat şase luni după gratii, ca urmare a condamnării dintr-un dosar cunoscut drept "Mită pentru PSD", în care afaceristul solicita ca în Ministerul Economiei şi în două societăţi naţionale, Transgaz şi Romgaz, să fie numite persoane favorabile lui. A fost eliberat în octombrie 2015.

Afla mai multe despre: dani comanreactieastraliga 1 

viewscnt
Articole similare