Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Niculae, undă verde. Ce şansă i s-a dat după doar două luni de închisoare

Ioan Niculae, undă verde. Ce şansă i s-a dat după doar două luni de închisoare

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae a primit undă verde din partea Comisiei din penintenciar şi va petrece sărbătorile Pascale acasă alături de propria familie.

Niculae a ajuns în închisoare doar de două luni şi deja a primit o şansă enormă.

Patronul Astrei nu va face Paştele în închisoare, ci acasă la el la Giurgiu, potrivit publicaţiei G4media.

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat.

Ioan Niculae, alături de Astra şi din închisoare

Ioan Niculae şi-a lăsat fiica să se ocupe de Astra, iar conducătorii Bogdan Mara şi Dani Coman au vorbit despre situaţia clubului.  

 „Cât mai există matematic o şansă pentru play-off, vom lupta meci de meci. Ioan Niculae mereu ne transmite că vrea să jucăm bine, să obţinem victorii. E, într-adevăr, de acolo, de departe, e alături de echipă, asta e cel mai important. Simţim acest lucru, îi mulţumim şi îi dedicăm această victorie", a declarat directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara.

Preşedintele Astrei a vorbit despre situaţia financiară şi l-a lăudat pe Bogdan Mara: „S-au plătit o parte din restanţele financiare, săptămâna aceasta vrem să le plătim şi primele pe care le merită cu prisosinţă. Avem echipă de play-off, dar nu întotdeauna valoarea jucătorilor te duce în acest play-off”.

Afla mai multe despre: ioan niculaeastra giurgiuniculae inchisoare 

viewscnt
Articole similare