Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, critici îndreptate către unul dintre starurile de la Universitatea Craiova: ”E prea puţin pentru vârsta lui, are prea puţine realizări şi dispare din joc!”

Ioan Ovidiu Sabău, critici îndreptate către unul dintre starurile de la Universitatea Craiova: ”E prea puţin pentru vârsta lui, are prea puţine realizări şi dispare din joc!”
Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău, fostul internaţional, a vorbit despre ultimul meci pierdut de Universitatea Craiova în Superligă.

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52. În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

Jovan Markovic nu a putut să îşi ajute echipa în meciul cu FC Argeş, iar jucătorul nu a avut vreo realizare în compartimentul ofensiv al oltenilor. Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre atacantul Craiovei. 

El susţine că Markovic nu poate progresa, deoarece nu este la un nivel bun din punct de vedere fizic şi mental. 

”E prea puţin pentru vârsta lui, are prea puţine realizări şi dispare din joc!”

”Mi-a plăcut foarte mult FC Argeş cum a arătat. La Craiova încă nu se vede un joc de echipă, foarte mult joacă unii fotbalişti doar pentru ei. Markovic încă are nevoie de timp. Adică, e prea puţin pentru vârsta lui, are prea puţine realizări şi dispare din joc.

Are, la un moment dat, câteva execuţii şi lucruri interesante pe care vrea să le facă. După care se pierde, dispare total din joc. Sunt momente în care arată ca un jucător de calitate, însă nu cred că poate din punct de vedere fizic şi mental.

Nu realizează la ce nivel este ca şi pregătire în momentul de faţă!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: craiova-sabău-markovic 

viewscnt
Articole similare