Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, fair-play după ce U Cluj a fost eliminată în semifinale de Oţelul: „Îi felicit pe Dorinel şi pe jucătorii săi”

Ioan Ovidiu Sabău, fair-play după ce U Cluj a fost eliminată în semifinale de Oţelul: „Îi felicit pe Dorinel şi pe jucătorii săi”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a fost eliminată în semifinalele Cupei României, scor 1-2, de Oţelul Galaţi.

Prima reacţie a lui Ioan Ovidiu Sabău după ce a fost eliminat din Cupa României

La finalul meciului de la Galaţi, Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile. Antrenorul ardelenilor a avut un discurs plin de fair-play, felicitându-l pe Dorinel Munteanu pentru treaba făcută la Oţelul.

„Îl felicit pe Dorinel, pe echipa lui, nu au super jucători, dar joacă cu multă pasiune, iar când îţi doreşti vin şi rezultatele. Ne-au lipsit agresivitatea, finalizarea, personalitatea aia, deciziile cele mai bune de a înscrie. Foarte uşor la fazele fixe, iar noi primim gol, ne lipseşte agresivitatea, responsabilitatea şi asta e istoria. Aşa s-a derulat acest joc. 

Ne puteam duce şi în prelungiri la acea ultimă fază, am avut şi alte ocazii. Trebuie să fii mai bărbat, ne lipseşte ceva şi vine adversarul şi te surprinde şi îţi dă gol. Am tras cu teama, să nu murdărim gheata, nu dai cu latul la poartă. 

E o calificare, meritată, nemeritată, dar e o calificare şi merită felicitări. Am avut ocaziile, am avut posesia mai bună, dar contează rezultatul”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu clujotelulcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare