Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău i-a transmis un mesaj clar lui Edi Iordănescu. ”Nu aduci un astfel de om, aduci şi oameni de caracter!”

Ioan Ovidiu Sabău i-a transmis un mesaj clar lui Edi Iordănescu. ”Nu aduci un astfel de om, aduci şi oameni de caracter!”
Comentarii

Iordănescu s-a înţeles cu FRF, iar acum doreşte să îşi alcătuiască staff-ul la naţională.

Daniel Pancu este ultimul nume de pe lista fostului antrenor de la FCSB, după ce Pintilii a refuzat oferta. Florin Costantinovic şi Leontin Toader vor fi ceilalţi secunzi ai lui Iordănescu. 

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Edi Iordănescu ar fi trebuit să îşi aleagă secunzi cu un nivel de pregătire cel puţin la fel de ridicat ca al lui şi a dat exemplul antrenorilor care au câştigat cu Italia anul trecut Campionatul European. 

”Nu aduci un astfel de om, aduci şi oameni de caracter!”

”Eu cred că, dacă vrei să ai rezultate, trebuie să-ţi iei un antrenor pregătit. Să ne amintim de Italia. Mancini – Vialli şi alţi mari, super jucători. Lângă tine, ca antrenor, dacă vrei să progresezi, trebuie să ai oameni foarte bine pregătiţi. Oameni cu personalitate, cu o carieră de invidiat în spate. Oameni care nu doar să execute, dar să aibă un cuvânt. 

Oameni care vin cu analize clare, atunci când le cer o părere. Eu cred că ar trebui să se înconjoare de oameni foarte bine pregătiţi, cel puţin la nivelul lui. Pe care el să-i coordoneze, pentru că el este cel care ia deciziile şi care răspunde. Dacă îţi iei doar nişte secunzi care vor pune copetele şi vor merge să vadă anumiţi jucători… Intră în vestiar, dar nu se vor putea impune.

Nu pot fi respectaţi de jucători. Pentru că se uită la tine ce ai fost tu ca jucător. Este foarte important la ce nivel ai jucat. Acuma bine, nici Edi nu a jucat la super nivel” crede Sabău, care nu consideră că dacă Iordănescu şi-ar fi adus lângă el nume cu greutate mai mare, aceştia l-ar fi umbrit. „Ei nu trebuie să-i ştirbească din autoritate. De ce? Nu aduci un om care te „lucrează”. Nu aduci un astfel de om, aduci şi oameni de caracter. 

Aduc oameni pregătiţi, dar şi din punct de vedere al loialităţii, al seriozităţii, al caracterului. Aşa faci un grup puternic. Când ne punem la masă, ştim ce avem de făcut. Fiecare are un punct de vedere, nu decid eu totul, a declarat fostul internaţional pentru Look Sport.

În staff-ul lui Edi Iordănescu mai sunt analiştii video Michele Ianucci şi Alexandru Radu.

Afla mai multe despre: românia-sabău-iordănescu 

viewscnt
Articole similare