Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, impresionat de Radu Drăguşin: „Cum arată fizic! L-aş chema la naţionala României!”

Ioan Ovidiu Sabău, impresionat de Radu Drăguşin: „Cum arată fizic! L-aş chema la naţionala României!”

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin l-a impresionat pe fostul mare fotbalist român Ioan Ovidiu Sabău, care consideră că tânărul fundaş ar trebui convocat la naţionala mare a României.

La doar 18 ani, Drăguşin se remarcă deja în Serie A. Fundaşul român legitimat la Juventus Torino a debutat în Serie A,  în partida pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul celor de la Genoa, scor 3-1, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1. De asemenea, Drăguşin a mai primit şi câteva minute în Champions League

"Cum arată fizic! Faci faţă la nivelul ăsta. N-ai cum să nu înveţi fotbal când eşti lângă atâţia fotbalişti. Ce antrenamente, ce intensitate, cum să nu progresezi şi să nu creşti? Sigur, nu joacă foarte mult, fiind tânăr. Dar are calităţi extraordinare şi am înţeles că e un băiat foarte serios. Altfel nu poţi. Trebuie să-ţi câştigi respectul şi încrederea oamenilor din jur, trebuie să arăţi că se pot baza pe tine. Arată extraordinar din punct de vedere fizic şi, dacă joacă, înseamnă că are valoare.

L-aş chema la naţională, sigur că da. Aş merge mult pe aceşti tineri. Din fericire, avem mulţi tineri jucători foarte talentaţi. Poate că ar merita mai multă atenţie şi mai multă încredere. Joacă la cel mai înalt nivel, la Juventus...", a declarat pentru Look Sport, Ioan Ovidiu Sabău, impresionat de Radu Drăguşin.

Juventus este pe locul 4 în Serie A, cu 33 de puncte. Liderul clasamentului este AC Milan cu 40 de puncte. 

800.000 de euro este cota lui Drăguşin conform site-ului de specialitate transfermarkt.com 

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare