Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău, înainte de Germania - România: ”Mirel Rădoi a pregătit foarte bine meciul”

Ioan Ovidiu Sabău, înainte de Germania - România: ”Mirel Rădoi a pregătit foarte bine meciul”
Comentarii

Germania - România se joacă astăzi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Ioan Ovidiu Sabău fostul mare jucător de la naţională a prefaţat duelul cu nemţii.

„Şanse sunt, avem exemplul Macedonia, care a învins Germania (n.r. - scor 2-1) chiar în aceste preliminarii. Sigur, astfel de surprize se întâmplă rar. 

E clar că noi vom fi motivaţi, Mirel a pregătit foarte bine meciul, are toate informaţiile despre adversar. Acum, vom vedea, ţine de inspiraţie, de conjuctură, dar trebuie să fim realişti şi să realizăm că Germania este favorită certă.

În atac avem nevoie de jucători de viteză, pentru că ei te vor obliga să te aperi. Or, în astfel de situaţii ai nevoie de viteză, de jucători care să caute spaţiile, profunzimea. Altfel, vom primi gol rapid şi vom lua multe, dacă nu punem deloc probleme. 

Nu avem nevoie de un atacant central diseară, ci de fotbalişti imprevizibili, rapizi. N-aş vrea să văd pivoţi, jucători cu spatele la poartă. Avem nevoie de oameni dinamici în faţă, care să se mişte tot timpul, să-şi schimbe poziţiile”, a declarat Ovidiu Sabău pentru Gazeta Sporturilor.

Naţionala României se află în faţa celui mai dificil meci din grupa sa din preliminarii, însă nu şi cel mai important. Imediat după partida cu nemţii, tricolorii lui Mirel Rădoi vor juca luni, 11 octombrie, pe propriul teren, cu Armenia, ocupanta locului 2, care asigură prezenţa la barajul de calificare.

În ceea ce priveşte partida de la Hamburg, meciul de astăzi va fi cea de-a şasea întâlnire directă dintre cele două. Tricolorii au o singură victorie, cea din aprilie 2004, când s-au impus cu 5-1 în partida amicală disputată în Giuleşti.

În rest, cele două naţionale au mai remizat o dată, în grupele Campionatului European din 2000, iar alte trei meciuri au fost câştigate de Germania, inclusiv partida tur din actualele preliminarii. În luna martie, nemţii s-au impus cu 1-0 pe Arena Naţională prin golul marcat de Gnabry, în minutul 17.

Germania are un parcurs perfect cu Hansi Flick pe banca tehnică. Antrenorul de 56 de ani a preluat naţionala de la Joachim Low şi a câştigat primele sale trei meciuri fără să primească gol. Au fost victorii cu Liechtenstein, scor 2-0, cu Armenia, scor 6-0, şi cu Islanda, scor 4-0.

EXCLUSIV Interviu cu Ralph Gunesch. Un neamţ născut la Sighişoara, care nu a uitat de unde a plecat: ”M-am mutat în Germania, dar diseară ţin pumnii României!”

Afla mai multe despre: naţională românieiioan ovidiu sabaumirel radoi 

viewscnt
Articole similare