Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău spune cine este favorita la titlu. "Cred că va lua campionatul din nou"

Ioan Ovidiu Sabău spune cine este favorita la titlu. "Cred că va lua campionatul din nou"

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre echipa care ar urma să câştige Liga 1 în acest sezon.

Ioan Ovidiu Sabău are 53 de ani, iar ultima echipă pe care a antrenat-o a fost ASA Târgu Mureş, până în 2014. Fostul tehnician care a mai fost şi pe banca celor de la Rapid, a vorbit despre favorita sa la titlu şi de ce credă că va câştiga Liga 1.

Ioan Ovidiu Sabău spune cine este favorita la titlu

Ioan Ovidiu Sabău crede că CFR Cluj a o să câştige Liga 1 şi în acest sezon. Acesta a vorbit pentru GSP.ro, despre favorita sa la titlu de anul acesta şi a spus de ce crede că FCSB şi Craiova nu au şanse la primul loc. 

"La cum arată FCSB acum, tot CFR e favorită. Sunt oscilaţii mari la FCSB, jucători foarte buni, talentaţi, dar care n-au continuitate, n-au maturitate. Trec de la evoluţii senzaţionale la o cădere de nerecunoscut.

Poate şi jucătorii de la FCSB au început să se gândească mai mult la ei decât la obiectivul principal al echipei. Se gândesc la un transfer, pentru că FCSB vinde bine, au plecat de acolo cei mai mulţi fotbalişti în ultima vreme.

Pe Craiova tot pe 3 o văd, nu mi se pare o echipă de titlu, din ce a arătat până acum. CFR e o trupă mai tare, e superioară fizic şi din punctul de vedere al experienţei. Cred că va lua campionatul din nou", a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru GSP.ro.

În acest moment în Liga 1, după cele 26 de etape, Craiova este pe locul 3 şi are 50 de puncte, CFR Cluj este pe locul 2 cu 57 de puncte, la egalitate cu liderul Ligii 1, FCSB.

Lupta pentru titlul se va da în play-off, iar toate partidele vor fi în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare