Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioana Bran dă asigurări că procesul de modernizare a stadioanelor pentru Euro 2020 a intrat ”pe un fir normal”

Ioana Bran dă asigurări că procesul de modernizare a stadioanelor pentru Euro 2020 a intrat ”pe un fir normal”

Alte sporturi

Comentarii

Pregătirile pentru Euro 2020 se desfăşoară pe repede-înainte la Ministerul Tineretului şi Sportului. După patru ani şi jumătate în care nu s-a făcut nimic, oficialii se bat cu pumnii în piept că totul va fi gata în timp util.

”Deja s-au semnat studii de fezabilitate, contracte de execuţie, de demolare. Adică fiecare instituţie, deja... Am intrat pe un circuit normal, pe un fir normal. În urma acestor întâlniri am ajuns la concluzia că nu există un risc real de a nu ne încadra în timp”, este de părere ministrul Ioana Bran.

Ministrul recunoaşte că nu s-a făcut deocamdată niciun demers în ceeea ce priveşte construirea unei noi săli polivalente în Bucureşti.

Acest demers se poate face de către noi sau de către o primărie. Se face o notă de oportunitate”. Aţi făcut o astfel de notă? ”În momentul de faţă nu am făcut”. Întrebată fiind în cât timp crede că va fi construită o nouă sală polivalentă în Bucureşti, Iona Bran nu a ştiut să dea un răspuns: ”Este o întrebare la care nu aş vrea să mă hazardez să vă dau un răspuns”.

Nici în privinţa arenelor BNR nu există niciun proiect, deşi ele ar trebui să intre în curând în administrarea MTS.

”Din cunoştineţele mele, încă noi nu avem un document care să ateste această trecere a Arenelor BNR. Ştiu că există o iniţiativă legislativă în Senat, ştiu că există şi un proces pe rol în acest sens, dar nu ştiu să existe o decizie definitivă”, a mai spus ministrul.

Afla mai multe despre: iona branministrul tineretului si sportului 

viewscnt
Articole similare