Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu după ce a câştigat a treia oară consecutiv maratonul Arctic Ultra: ”A demonstrat din nou că este un luptător”

Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu după ce a câştigat a treia oară consecutiv maratonul Arctic Ultra: ”A demonstrat din nou că este un luptător”

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu, după ce acesta a câştigat pentru a treia oară consecutiv maratonul Arctic Ultra. Şeful statului afirmă că o astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Uşeriu a demonstrat din nou că este un luptător.

„Felicitări, Tiberiu Uşeriu, pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiţii sportive din lume. O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Tiberiu Uşeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător”, a scris Iohannis vineri dimineaţă pe pagina sa de Facebook.

Tiberiu Uşeriu a câştigat, joi, cursa de plus 350 de mile a Maratonului Arctic Ultra 6633, el atingând ultimul punct de control, Tuktoyaktuk, la scurt timp după ora locală 16.00. Tiberiu Uşeriu câştigă pentru a treia oară consecutiv maratonul canadian, care este considerat cel mai dur din lume. Ceilalţi trei români care au luat startul au abandonat în primele două zile.

Tibi Uşeriu a parcurs peste 380 de mile în mai puţin de 173 de ore.

Uşeriu a îndurat condiţii extreme de temperatură, a suferit degerături, umflături ale feţei, dar nu a abandonat cursa, în care au mai rămas doar şase concurenţi pe traseu.

El devine astfel singurul din lume cu trei titluri la activ, după ce a fost primul şi la ediţiile din 2016 şi 2017.

Afla mai multe despre: iohannistiberiu uşeriumaratonului arctic ultra 6633,  

viewscnt
Articole similare