Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Crăciunescu îl distruge pe cel mai bine cotat arbitru român: "Haţegan nu mai e arbitru, e un instrument!"

Ion Crăciunescu îl distruge pe cel mai bine cotat arbitru român: "Haţegan nu mai e arbitru, e un instrument!"

Fotbal intern

Comentarii

Ovidiu Haţegan a greşit grav în meciul dintre Dinamo şi U Craiova, când n-a dat două penaty-uri pentru olteni şi nu l-a eliminat pe Monroy pentru un fault extrem de dur. Ion Crăciunescu, fostul arbitru internaţional şi fost preşedinte al CCA îl critică pe arbitrul din Arad pentru prestaţia din derby-ul rundei.

"Acest Haţegan nu se mai comportă ca un arbitru, de fapt, el nu mai e arbitru, a devenit doar un instrument! Să nu dai tu două penalty-uri atât de clare şi să nu vezi că intrarea lui Monroy e de roşu, atunci... Te închini, efectiv.

Păi, problema lor e că nu are cine să-i înveţe, dacă lui Comănescu i se spune de la Comisie că a procedat regulamentar la golul 2 al Stelei la Mediaş, vă daţi seama unde am ajuns? Oamenii ăştia nu ştiu nici măcar Legile jocului: mingea trebuie să nu se mişte când se execută o lovitură şi să fie pe locul unde s-a produs faultul", spune Crăciunescu în GSP.

În derby-ul de duminică au marcat Nemec '45+1 şi Daniel Popa '85 pentru Dinamo, respectiv Gustavo '22 (penalti) şi Bărbuţ '55 pentru CSU Craiova.

0-1: Gustavo a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Popescu la Mitriţă.

1-1: Pesici a centrat de pe partea stânăa până în centrul careului, de unde Nemec a înscris cu capul
1-2: Acţiune pe partea stângă a atacului Craiovei, a lui Mitriţă şi Bancu, Bancu a centrat şi Bărbuţ a înscris în dreapta lui Brănescu.
2-2: Popa a stabilit scorul final cu un şut din cinci metri.

 

Afla mai multe despre: ovidiu hateganion craciunescudinamocraiovaarbtiraj 

viewscnt
Articole similare