Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Crăciunescu îl pune la zid pe Kyros Vassaras pentru situaţia din arbitrajul românesc: ”Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la ruşinea asta când a dat cartonaş roşu unui şofer!”

Ion Crăciunescu îl pune la zid pe Kyros Vassaras pentru situaţia din arbitrajul românesc: ”Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la ruşinea asta când a dat cartonaş roşu unui şofer!”

Superliga

Comentarii

Ion Crăciunescu consideră că grecul Kyros Vassaras este principalul vinovat pentru situaţia din arbitrajul românesc.

După disputarea unei etape întregi cu sistem VAR în fotbalul românesc, Supercupa României şi prima rundă a Superligii, echipa de implementare a arbitrajului video în fotbalul românesc a venit cu câteva precizări, prezentate pe site-ul FRF.

Deşi s-au făcut teste pe stadioane, situaţia este diferită la momentul meciului. Sunt arene unde infrastructura acestora cedează în condiţii de solicitare maximă şi nu se prezintă în cele mai bune condiţii.

Cea mai întâlnită problemă tehnică întâlnită a fost nefuncţionalitatea fibrei optice, ceea ce a dus la căderea sistemului de comunicare dintre arbitrii VAR şi cei aflaţi pe teren şi la lipsa conexiunii cu ecranul de la marginea terenului.

La Supercupa României, primul meci disputat cu VAR, au existat momente în care fluctuaţiile de tensiune electrică au afectat funcţionalitatea sistemului.

În ceea ce priveşte partida disputată duminică seara, FCSB – U Cluj, cu câteva minute înainte de start, fibra optică de la stadion a cedat. A fost nevoie de aplicarea soluţiei de back-up. Astfel, a fost trasă o nouă fibră optică care să asigure conexiunea ecranului de la marginea terenului cu maşina VAR. Din acest motiv, sistemul nu a fost perfect funcţional pe parcursul primei reprize.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, l-a criticat pe omul din fruntea Comisiei Centrale de Arbitrii, Kyros Vassaras, şi spune că grecul este răspunzător pentru situaţia în care a ajuns arbitrajul românesc. 

”Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la ruşinea asta când a dat cartonaş roşu unui şofer!”

”Lui Vasaras îi e frică de Deaconu că îi poate lua locul. Vasaras nu are ce căuta în arbitrajul românesc. Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la ruşinea asta când a dat cartonaş roşu unui şofer. Aici a dus, până în punctul ăsta a dus Vasaras arbitrajul. 

Nu ştiu dacă i-a reţinut şi carnetul, poate i l-a reţinut. Acum Vasaras e şi peste poliţie, nu doar la arbitraj, dacă i-a luat carnetul omului. Acum, sunt diverse foruri, şi cu sindicatul transportatorilor, să aibă nişte întâlniri!”, a declarat Ion Crăciunescu la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: kyros vassaras-crăciunescu-arbitraj 

viewscnt
Articole similare