Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Moldovan a comentat prezenţa lui Bergodi la meciul Chiajnei: "Ştiam că va veni, ştiam şi de ce"

Ion Moldovan a comentat prezenţa lui Bergodi la meciul Chiajnei: "Ştiam că va veni, ştiam şi de ce"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ion Moldovan, a declarat că ştia de faptul că tehnicianul italian Cristiano Bergodi va asista la partida cu FC Voluntari, de sâmbătă, dar a mărturisit că nu-şi simte postul pus în pericol.

"Ştiam şi de Bergodi că a venit la meci, ştiam şi de ce a făcut-o", a spus Ion Moldovan la Telekom Sport, după care a precizat că prezenţa la meci a tehnicianului italian nu are de-a face cu postul de antrenor al Chiajnei: "Nu, în niciun caz! Era o altă discuţie anterioară. Acum a venit şi a profitat ca să vadă cele două echipe".

Ion Moldovan a dezvăluit că, deocamdată, nu se teme că-şi poate pierde postul: "Eu sunt foarte liniştit. Vă daţi seama că după atâţia ani de activitate sunt foarte liniştit. Eu şi domnul preşedinte Cristi Tănase am avut o discuţie mult mai amplă în iarnă şi am convenit să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm echipa. În momentul în care se va ivi o situaţie în care nu putem să... Atunci normal că antrenorul se dă la o parte".

Cât despre meciul cu FC Voluntari, pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, experimentatul antrenor a afirmat: "Faptul că am luat gol în minutul 3 spune foarte mult despre cum a intrat echipa. Din păcate, acea fază a făcut ca rezultatul să fie în favoarea celor de la Voluntari".

Antrenorul echipei ilfovene a vorbit şi despre debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a lui Voluntari: "M-am bucurat când am avut posibilitatea să-l promovez la FC Argeş, datorită calităţilor sale. Acesta era un meci în care am încercat să aducem cele trei puncte echipelor noastre. Adi a reuşit. A fost un joc antrenant, care a plăcut ochiului. Sub acest aspect, n-am ce să le zic băieţilor. Au depus efort".

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, în depladare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1, primul cu Adrian Mutu la conducerea tehnică.

Afla mai multe despre: moldovanchiajnabergodi 

viewscnt
Articole similare