Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Moldovan: "Ne-am respectat prea mult adversarul în acest meci"

Ion Moldovan: "Ne-am respectat prea mult adversarul în acest meci"

Fotbal intern

Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut meciul de la CFR Cluj, scor 0-2, şi a rămas pe locul 11 în Liga I, la şase puncte de locul de baraj şi la alte nouă de primul loc retrogradabil.

"Am intrat temători în acest meci, deşi condiţiile au fost foarte bune pentru această perioadă. Cred că ne-am respectat mai mult decât trebuia adversarul, iar asta ne-a costat în prima repriză. Jocul din ultimele 35 de minute a fost de partea noastră, dar nu ne-a mai ajutat cu nimic. Avem nevoie de victorie în meciul cu Dinamo pentru a sta mult mai liniştiţi în lupta din play-out" , a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Ion Moldovan.

"Am vorbit cu Camora înaintea meciului şi mi-a spus că nu are un tricou de la Chiajna, aşa că i l-am oferit eu după această partidă. Sunt golgheterul all-time al clubului şi am câştigat cinci trofee cu CFR Cluj. A fost o perioadă foarte frumoasă din cariera mea, nu se ştie niciodată când pot să mă întorc. Acum, CFR Cluj are cel mai bun lot din Liga I, are cea mai bună echipă şi sper să câştige campionatul. Îmi dorest foarte mult ca CFR să ia tilul în acest sezon" , a declarat Cristi Bud.

Afla mai multe despre: ion moldovanconcordia chiajnacristi budliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare