Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a certat-o pe Simona Halep după semifinala cu Belinda Bencic: ”Nu vreţi să auziţi ce mi-a spus, credeţi-mă”

Ion Ţiriac a certat-o pe Simona Halep după semifinala cu Belinda Bencic: ”Nu vreţi să auziţi ce mi-a spus, credeţi-mă”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a subliniat relaţia specială pe care o are cu Ion Ţiriac, cel care deţine trofeul de la Madrid. Tenismena în vârstă de 27 de ani susţine că Ţiriac a certat-o pentru unele greşeli pe care le-a făcut în timpul semifinalei de la Madrid, cu Belinda Bencic, pe care a învins-o cu 6-2-, 6-7 (2), 6-0.

Fostul număr 1 mondial susţine că Ion Ţiriac are un rol foarte important în parcursul pe care l-a avut în carieră. Simona Halep spune că are o relaţie specială cu omul de afaceri, care o ajută cu multe sfaturi.

”Cu siguranţă că relaţia specială pe care o am cu domnul Ţiriac face ca acest turneu să fie deosebit pentru mine. Domnul Ţiriac a fost alături de mine mereu în ultimii 5 ani. Am început să vorbim după prima finală disputată de mine aici, în 2014. E o relaţie specială între noi. Mă simt mai motivată când vine să-mi vadă meciurile. E foarte dur cu mine, chiar şi după acest meci a fost, dar eu iau doar lucrurile pozitive. Sunt foarte bucuroasă că pot să joc cel mai bun tenis al meu la turneul său”, a declarat Simona Halep, potrivit ziare.com.

Halep a fost întrebată apoi ce i-a spus Ion Ţiriac după semifinala cu Belinda Bencic şi a răspuns amuzată: ”Nu vreţi să auziţi ce mi-a spus după acest meci, credeţi-mă! În schimb, mi-a spus 'bravo' la finalul discuţiei, ceea ce e foarte rar pentru el”.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid după ce s-a impus cu  6-2-, 6-7 (2), 6-0 în faţa Belindei Bencic. Simona se va lupta pentru trofeu cu învingătoarea dintre Sloane Stephens (8 WTA) şi  Kiki Bertens (7 WTA) şi, dacă va învinge, va reveni pe primul loc în clasamentul WTA.

Afla mai multe despre: ion tiriacsimona halep 

viewscnt
Articole similare