Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a discutat cu ministrul Ionuţ Stroe despre situaţia FRT. Cum vor aceştia să deblocheze fondurile

Ion Ţiriac a discutat cu ministrul Ionuţ Stroe despre situaţia FRT. Cum vor aceştia să deblocheze fondurile

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a discutat cu noul ministru al Tineretului şi Sportului şi au încercat împreună să găsească o soluţie pentru reluarea finanţării.

Forul condus de Ion Ţiriac nu mai primeşte bani din februarie. Marius Vecerdea, a contestat în instanţă alegerea omului de afaceri în funcţie.

"Evident, nu trecem peste lege, legea trebuie respectată.Răspunsul meu a fost că există toată deschiderea din partea mea şi dorinţa de a rezolva aceste probleme. Dificultăţile legate de finanţarea FRT de către statul român ţin de legalitate, sunt de natură juridică, nicidecum nu este vorba despre birocraţie sau de rea voinţă.

Chestiunea se află în instanţă şi dorim să se rezolve cât mai repede. Domnul Ţiriac a avut o reacţie pozitivă, constructivă, a înţeles situaţia, de altfel o ştia foarte bine", a explicat Ionuţ Stroe pentru realitatea.net.

Ministrul Ionuţ Stroe, după mesajul postat de Halep, Cîrstea şi Copil: Există toată deschiderea din partea mea şi dorinţa de a rezolva problema

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marian Ionuţ Stroe, a precizat, într-o declaraţie postată pe Facebook, că îşi doreşte clarificarea cât mai rapidă a situaţiei pe care au semnalat-o Simona Halep şi Sorana Cîrstea cu privire la finanţarea federaţiei de tenis şi a programelor sale.

“În urma declaraţiilor marilor jucătoare de tenis Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în care acestea au semnalat public faptul că FR Tenis nu primeşte finanţare de la MTS, ministrul tineretului şi sportului Ionuţ Stroe ţine să facă următoarele precizări: ‘Atât MTS, cât şi eu personal, le asigurăm pe cele două campioane, cât şi pe iubitorii tenisului, că dorim să clarificăm cât mai repede această situaţie. Există toată deschiderea din partea mea în acest sens şi dorinţa de a rezolva problema.

În ceea ce priveşte dificultăţile legate de finanţarea FRT de către Statul Român, motivele ţin doar de legalitate şi sunt de natură juridică, nicidecum nu este vorba de birocraţie sau de rea-voinţă. Chestiunea se află în instanţă şi sperăm să se soluţioneze rapid, astfel încât să putem relua cât mai curând relaţia contractuală, de finanţare, cu FRT.

MTS îşi va respecta responsabilitatea de a sprijini financiar toate sporturile, iar, acolo unde sunt probleme, căutăm, punctual, soluţii alternative de rezolvare a situaţiei’”, se arată pe pagina de Facebook a MTS.

Într-o intervenţie televizată, Ionuţ Stroe a susţinut că se gândeşte la o metodă de finanţare prin intermediul Comitetul Olimpic Român.

Afla mai multe despre: tenision tiriac,  

viewscnt
Articole similare