Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Pique după ce Barcelona a fost umilită de Bayern. Dialog savuros: "Nu te înjur acum. Băi, Ion!"

Ion Ţiriac a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Pique după ce Barcelona a fost umilită de Bayern. Dialog savuros: "Nu te înjur acum. Băi, Ion!"

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac l-a sunat pe prietenul Gerard Pique (33 de ani), fotbalistul Barcelonei, imediat după ce catalanii au fost umiliţi de Bayern Munchen, 2-8 în Final 8-ul de Lisabona. Fostul tenismen a dezvăluit o discuţie savuroasă pe care a avut-o cu fundaşul central, care este implicat şi în lumea tenisului.

Barcelona a pierdut dramatic în faţa lui Bayern Munche, 2-8 în sferturile Ligii Campionilor - în Final 8-ul de la Lisabona -, iar Ion Ţiriac (81 de ani) n-a ratat şansa să-l sune pe Gerard Pique, pe care l-a ironizat în mai multe rânduri pentru schimbările pe care fundaşul Barcelonei le-a făcut în lumea tenisului. Ţiriac, mare fan Real Madrid, a dezvăluit ce discuţie a avut cu Pique, imediat după umilinţa suferită în Portugalia.

„I-am spus lui Pique: «Băi, e prima dată când nu te înjur! Se întâmplă». I-am spus asta după faimosul 2-8. Mi-a spus: «Băi, Ion! Habar n-aveam! Eu am fost primul care a spus că e nevoie să facem un schimb. Eu sunt primul care iese afară». „Eu sunt cu Madrid. Ţin cu Real de când aveam două luni”, a declarat Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Ion Ţiriac - Gerard Pique, relaţie tensionată după schimbările suferite de Cupa Davis

Ţiriac şi Pique se cunosc de mult timp, iar relaţia lor a devenit un pic tensionată, prilej cu care fostul tensimen a lansat câteva ironii la adresa fundaşului Barcelonei, după ce Gerard Pique a început să finanţeze Cupa Davis şi a schimbat formatul competiţiei din tenisul masculin. Grupul Kosmos, deţinut de fundaşul Barcelonei, organizează Cupa Davis.

"Am ajuns acum să iau lecţii de la un jucător de fotbal cum se face Cupa Davis. 18 echipe în 7 zile, joacă pentru bani. I-am spus domnului Pique că am inventat şi eu la fotbal o treabă. Am vorbit cu Blatter să-l aduc înapoi şi de anul viitor penalty-ul nu se bate cu piciorul, se bate cu capul! Şi a întrebat: "cum se bate?" zic "exact aşa se bate cu capul cum dumneata baţi cu capul la tenis" N-a înţeles nimic, dar nu mă mir, e jucător de fotbal", a spus Ţiriac, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: ion tiriacgerard piquecupa davisbayernumilintabarcelona 

viewscnt
Articole similare