Experiențe împreună.
You are here:

Ion Ţiriac, atac fără precedent: "Este cel mai mare furt! S-au cumpărat 17 hectare în mijlocul Bucureştiului"

Ion Ţiriac, atac fără precedent: "Este cel mai mare furt! S-au cumpărat 17 hectare în mijlocul Bucureştiului"

Tenis

Comentarii

Omul de afaceri, Ion Ţiriac, fostul mare tenismen al României a vorbit despre baza BNR din Cotroceni, acolo unde există cea mai mare arenă strict de tenis din România.

"S-au cheltuit câteva sute de mii de euro cu acest proces. Este cel mai mare furt care s-a făcut în epoca modernă, în aceşti 30 de ani. Cu 200.000 de dolari s-au cumpărat 17 hectare în mijlocul Bucureştiului. Dar vânzătorul nu a fost de bună-credinţă şi hectarele nu erau ale lui! Baza nu era a Ministerului Tineretului şi Sportului, ci era a statului român!

Ministerul era doar administrator. Hotărâre de Guvern pentru vânzare nu a fost niciodată. Dar de ce mă interesează pe mine, la vârsta mea, ce se întâmplă cu baza asta? Mă interesează pentru că a fost leagănul tenisului românesc dintotdeauna. Dacă Ceauşescu a făcut baza aia în 7 zile, bineînţeles cu nişte tribune rudimentare de 6.000 de locuri, şi BNR putea să facă baza ca un bibelou în aceşti 30 de ani în care nu a plătit chirie!

Sperăm ca reveni statului român. Că va trece la Primărie, la minister, dar ăsta este un focar de sport în mijlocul Bucureştiului şi pentru acest lucru a fost construit-o.

E culmea ridicolului, ei nu fac nimic cu baza. În afara acelui hotelaş pe care l-au făcut contra legii, fiindcă într-o bază sportivă nu ai voie să construieşti nimic, doar sport. Nu ştiu cine le-a dat dreptul. Trăim cu speranţa că se vor rezolva lucrurile", a explicat Ţiriac într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe