Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac declară război Asociaţiei Internaţionale de Tenis Feminin

Ion Ţiriac declară război Asociaţiei Internaţionale de Tenis Feminin

Tenis

Comentarii

Patronul turneului Mutua Madrid Open îi acuză pe conducătorii WTA că i-au provocat pierderi de milioane de euro.

Ţiriac consideră că WTA ignoră unele clauze din contract, ceea ce duce la pierderi economice pentru organizatorii turneului din capitala Spaniei.
 
Omul de afaceri român e nemulţumit de modul în care sunt programate alte turnee din preajma celui de la Madrid. Un caz concret ar fi chiar ediţia din acest an a turneului de la Madrid, când organizatorii s-au confruntat cu dificultăţi în stabilirea programului pentru că unele jucătoare erau implicate încă în alte competiţii.
 
Fostul tenisman român consideră că aceste probleme îi îndepărtează pe sponsori, ceea ce cauzează pierderi uriaşe competiţiei pe care o patronează.
 
Conflictul dintre Ion Ţiriac şi preşedintele WTA, Steve Simon, e deja de notorietate. 
 
După finala feminină de anul acesta de la Madrid, dintre Simona Halep şi Kristina Mladenovic, Simon a transmis un comunicat prin intermediul site-ului oficial al WTA prin care critica prezenţa lui Ilie Năstase la ceremonia de premiere. Acesta din urmă fiind suspendat în perioada respectivă de către ITF, după incidentele de la Fed Cup.
 
În replică, Ţiriac a anunţat că retrage acordarea trofeului la competiţia feminină şi a catalogat comportamentul WTA drept "consecvent agresiv".

Afla mai multe despre: ion ţiriacmutua madrid openwta,  

viewscnt
Articole similare