Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, din nou ironic la adresa lui Pique: "Te felicit, ştii mult tenis". Dialog halucinant pe care l-a avut cu fotbalistul

Ion Ţiriac, din nou ironic la adresa lui Pique: "Te felicit, ştii mult tenis". Dialog halucinant pe care l-a avut cu fotbalistul

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac îşi continuă duelul cu Pique şi îl ironizează încă o dată pe fotbalistul de la Barcelona, după ce spaniolul a început să se implice în tenis şi a modificat formatul de desfăşurare al Cupei Davis.

Ion Ţiriac a dezvăluit un dialog pe care l-a purtat cu Pique, atunci când l-a întâlnit la Londra, şi i-a pus din nou sub semnul întrebării cunoştinţele pe care fotbalistul le are despre tenis. "I-am spus extraordinar ce faci la tenis, ştii mult tenis, şi acum eu ştiu mult fotbal. Am vorbit cu FIFA, vreau penalty-ul să se bată cu capul şi nu a înţeles cum cu capul. Nici eu nu înţeleg cum face el tenisul", a fost declaraţia fabuloasă a lui Ţiriac. 

Din 2019, Cupa Davis va avea un nou format, modificare la care au contribuit mai mulţi oameni de afaceri, printre care se numără şi fotbalistul Barcelonei, Pique. Din momentul anunţului, fostul mare tenismen l-a ironizat cu fiecare ocazie pe spaniol. 

 

Afla mai multe despre: ion tiriacpiqueteniscupa davisfifa 

viewscnt
Articole similare