Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, entuziasmat şi el de victoria Simonei: "Are un talent ieşit din comun" Care consideră că a fost secretul succesului

Ion Ţiriac, entuziasmat şi el de victoria Simonei: "Are un talent ieşit din comun" Care consideră că a fost secretul succesului

Tenis

Comentarii

Preşedintele FRTenis s-a aflat în tribunele All England Club de unde s-a bucurat pentru al doilea turneu de Grand Slam câştigat de Simona Halep.

Constănţeanca a reuşit să se impună după prima sa finală decisă în două seturi. Iar Ţiriac o aplaudă pe jucătoarea de 27 de ani. 
 
"Ştiam că dacă va trece de câteva tururi va putea să ajungă sus, s-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav la începutul anului, dar aici după primele 2-3 meciuri am văzut că merge din ce în ce mai bine. I-am spus dacă poţi să o deplasezi pe Serena în teren ai o şansă mare" a dezvăluit Ţiriac după a doua victorie a Simonei împotriva Serenei. 
 
Ţiriac ştie unde s-a făcut diferenţa în acest ultim act. Pe tot parcursul turneului, Halep a pierdut un singur set, în meciul din turul secund împotriva Mihaelei Buzărnescu.
 
"A folosit mai mult armele proprii, are un talent ieşit din comun, reverul cu două mâini în lung de linie. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplasează încă suficient de bine, a mai progresat însă la acest turneu. A jucat cum nu mă aşteptam, a jucat ce trebuia. E momentul ei, al familiei ei şi toţi ne bucurăm pentru acest succes al Simonei" a încheiat fostul mare tenismen. 
 

Afla mai multe despre: halepţiriacwimbledonserena 

viewscnt
Articole similare