Experiențe împreună.
You are here:

Ion Ţiriac i-a făcut bilanţul Simonei Halep în 2019: "Cu Wimbledon a pus cireaşa pe tort. Sper să mai aibă vreo 10 cireşe"

Ion Ţiriac i-a făcut bilanţul Simonei Halep în 2019: "Cu Wimbledon a pus cireaşa pe tort. Sper să mai aibă vreo 10 cireşe"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep se poate declara mulţumită după parcursul pe care l-a avut în 2019. Sportiva şi-a trecut în palmares un nou titlu de Grand Slam, la Wimbledon, şi a încheiat anul pe locul 4 în clasamentul WTA.

"Simona Halep e un lucru pe care România nu l-a mai avut. Grand Slam-uri am mai avut, iar domnul monstru Năstase există. Nu poţi să ignori un om care a avut 7 Grand Slam-uri, plus 5 Masters-uri şi aşa mai departe. Noi uităm cine a fost Ilie Năstase. Noi uităm şi că România a mai avut şi trei finale de Cupa Davis.

Iar Simona Halep, că a câştigat Roland Garros-ul anul trecut, a fost o mare performanţă. Iar cu Wimbledon cred că şi-a pus cireaşa pe tort, să sperăm că mai are vreo 10 cireşe pe undeva prin buzunar. Cu asta rămâne. Eu nu sunt nici menajerul ei, că nu aş fi avut timp pentru treaba asta, nici antrenorul ei, iar eu eram un pic mai strict în relaţiile mele cu jucătorii decât cred că Simona ar fi putut suporta.

Eu nu o cert absolut deloc, iar Simona Halep, atunci când vrea să asculte de cineva, eu cred că se uită în oglindă şi ascultă de ceea ce spune mintea ei şi probabil că are dreptate. E viaţa ei, e cariera ei şi ea trebuie să se descurce cu treaba asta.

Eu cred că a făcut o performanţă care este uluitoare, uluitoare şi cred că din cauze oarecum obiective nu a putut să facă tot ce se putea face. Din punct de vedere fizic, ea nu are atât cât are din punct de vedere psihic voinţa şi pentru treaba asta din când în când mai suferă" , a declarat Ion Ţiriac.

viewscnt
Articole similare
"Micuta" Irina Bara s-a facut mare. 5 secrete despre tenismena surpriza a Romaniei la...