Experiențe împreună.
You are here:

Ion Ţiriac, informaţii despre accidentarea suferită de Halep. "Asta mă îngrijorează pe mine." Ce i-a transmis Simona

Ion Ţiriac, informaţii despre accidentarea suferită de Halep. "Asta mă îngrijorează pe mine." Ce i-a transmis Simona

Tenis

Comentarii

Deşi nu este prezent la Australian Open pentru a o susţine pe Simona Halep la primul turneu de Mare Şlem al anului, Ion Ţiriac este într-o permanentă legătură cu liderul WTA şi cu echipa ei, iar astăzi a oferit noi informaţii despre accidentarea suferită în partida cu Destanee Aiava.

Simona Halep a suferit o accidentare la gleznă în timpul partidei din primul tur, iar Ion Ţiriac a vorbit cu constănţeanca la scurt timp după meci. Iar veştile sunt îmbucurătoare.


"N-am văzut exact ce s-a întâmplat, cu toate că au fost multe slow motionuri. Ştiu însă că, unu: nu s-a umflat, doi: încă nu o durea înainte să meargă la culcare, trei: că n-a fost atât de rea ca cea de la Roma. Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta. Pe mine mă îngrijorează altceva, ca specialist. De ce s-a întâmplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, şi pune presiune pe piciorul pe care aterizează. E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Şi atunci e simplu, pentru că rotunjeşti marginea ca să nu se prindă în zgură în special", a declarat Ion Ţiriac.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe