Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac nu se joacă! Omul de afaceri i-a propus patronului de la PSG să cumpere Dinamo: "Îţi dau cuvântul meu de onoare"

Ion Ţiriac nu se joacă! Omul de afaceri i-a propus patronului de la PSG să cumpere Dinamo: "Îţi dau cuvântul meu de onoare"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a vândut în această vară şi a intrat într-o nouă eră, cea spaniolă, însă lucrurile ar fi putut sta mult mai bine pentru "câinii roşii".

Cel mai bogat om din România i-a propus unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume să cumpere împreună Dinamo Bucureşti. Anunţul a fost făcut chiar de către Ion Ţiriac. 

Ţiriac a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Nasser Al-Khelafi, cel care este interesat să cumpere şi turneul de tenis pe care românul îl organizează anual la Madrid. 

„Eu cunosc nişte proprietari de cluburi. Pe proprietarul lui Paris Saint-Germain îl cunosc bine de tot, aproape a cumpărat Madridul (n.a – turneul de tenis). În fotbal, e o industrie, nu mai e ca pe vremea noastră

Îţi dau cuvântul meu de onoare că i-am zis lui Nasser: «Hai să luăm Dinamo Bucureşti!». Doha a început fotbalul acum 15 ani, iar emirul a făcut din sport prioritatea numărul unu”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit gsp.ro.

În vârstă de 46 de ani, Al-Khelafi are o avere estimată la 6,2 miliarde de dolari. El este patronul celor de la Paris Saint-Germain din 2011 şi a atras nume uriaşe la Paris, precum Zlatan Ibrahimovic, Kylian Mbappe sau Neymar. După nouă ani la echipă, PSG a reuşit să ajungă în sfârşit în finala UEFA Champions League, însă a pierdut în faţa lui Bayern Munchen. 

Afla mai multe despre: dinamopsgion tiriac 

viewscnt
Articole similare